Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

  • 13.12.2023
  • 1021 Okunma

Kuruluşunun 75. yılını kutlayan Ayvaz, bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan değerli bayileriyle Kıbrıs’ta düzenlediği bayi toplantısında bir araya geldi. Başından sonuna kadar dopdolu geçen organizasyona katılımcılar tam not verdi.

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe öncü olan Ayvaz; bugünlere gelmesinde büyük emeği olan bayileriyle bir araya gelmek için Kıbrıs’ta bir toplantı organize etti. 31 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs Kaya Artemis Hotel’de gerçekleştirilen bayi toplantısına Türkiye’nin farklı bölgelerindeki Ayvaz bayilerinin temsilcileriyle birlikte yüz dört kişi katıldı. Başından sonuna kadar dopdolu geçen buluşmanın mottosu “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” oldu. Toplantının her bileşeninde yer alan bu anlamlı motto, katılımcılar tarafından beğeni topladı. “Güçlü takım” konseptinin altını çizmek için hazırlanan formalara imzalarını atan Ayvaz bayileri, unutulmaz bir anının oluşmasına katkıda bulundular.

Toplantının ilk gününde açılış konuşmasını yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, bu yıl şirketlerinin sektördeki 75. yılını kutladıklarını; bu gururun ardında bayileriyle uzun yıllardır yürüttükleri değerli iş birliğinin önemli role sahip olduğunu dile getirerek söze başladı. Sunumuna Ayvaz’ın yurt içindeki yeni yatırımlarından bahsederek devam eden Alpagut; merkez fabrikalarındaki yeni robotik teknolojilere, gazlı söndürme dolum istasyonundaki gelişmelere ve özel kompansatör üretimindeki başarılarına da konuşmasında yer verdi. Alpagut ayrıca şirketin Indoor-flex daire içi doğal gaz tesisat hortumu üretimine odaklanan yeni Arnavutköy fabrikası, ihracat odaklı Çatalca Serbest Bölge fabrikası ve “vana grubunda yerli üretimin geleceğini şekillendirme” vizyonuyla kurdukları HA-Vana fabrikasına da değindi. Ülkemizin kalkınma bölgelerinden birinde kurdukları 100 Megawatt kapasiteye sahip yeni GES yatırımları sayesinde “sıfır karbon” hedefine bir adım daha yaklaştıklarını, buradan elde ettikleri enerji sayesinde “Kendi Enerjisini Üreten Fabrika” statüsüne geçtiklerinin altını çizdi.

Kıbrıs 2

Yurt dışındaki üretim, depo ve satış ofislerine de sunumunda yer veren İcra Kurulu Başkanı; son bir yılda 105 ülkeye ihracat yaptıklarını ve kendi alanlarında Türkiye’nin en çok ihracat yapan şirket olduklarını söyledi. Dünyanın farklı bölgelerindeki en prestijli projelere Ayvaz ürünleriyle imza attıklarını da sözlerine ekleyen Alpagut, “Bu yıl 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin dörtte üçüne tanıklık eden 75 yıllık bir şirket olarak çalışmaya, üretmeye ve bayrağımızı dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Kıbrıs 3

Bayi Toplantısı Sunum ve Gezilerle Zenginleşti

Serhan Alpagut’un açılış konuşmasının ardından sözü alan Uluslararası Danışman, Eğitimci, Koç ve Yazar Dr. Şaban Kızıldağ; “Mazeret Yok, Çıkış Var” başlıklı konuşmasıyla katılımcılara keyifli ve bilgiyle dolu anlar yaşattı. Liderlikte, hayatta ve iletişimde başarılı olmak üzerine bilgi ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaşan Kızıldağ, “Ayvaz’ın 75. yılı” ve “güçlü takım olmak” kavramları üzerine düşündükleriyle izleyicilerden tam not aldı. Kızıldağ’ın konuşmasının ardından Ayvaz’ın on, on beş, yirmi, yirmi beş, otuz ve otuz beş yıldır bayiliğini yapan tüm firmalara teşekkür plaketleri takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Kıbrıs 4

Sunumlar ve plaket takdimleriyle birlikte dopdolu başlayan günün geri kalanında, Ayvaz çalışanlarının ve bayilerinin katıldığı bir Kapalı Maraş Turu düzenlendi. 1974 yılından beri tamamen terk edilmiş otel ve evlerin bulunduğu, hayalet şehir betimlemesinin tam anlamıyla hayat bulduğu bu bölgede düzenlenen etkileyici gezinin ardından akşam yemeği için harekete geçildi. Gazimağusa bölgesindeki seçkin bir restoranda düzenlenen gala yemeğinde buluşan katılımcılar, bu güzel etkinlikte keyifli zaman geçirerek “iyi bir takım” olduklarını adeta perçinlediler.

Organizasyona Ayvaz Bayilerinden Tam Not

Ayvaz’ın İstanbul bayilerinden Nesse Endüstriyel’in kurucusu Serdar Ocaktan, bu güzel organizasyon için Ayvaz ailesine, çalışanlarına ve katılım sağlayan çok değerli sektör paydaşlarına teşekkür etti. “Ayvaz’ın Kıbrıs’ta düzenlediği bu bayi toplantısı, aramızdaki koordinasyonu ve iş birliğini daha da güçlendirdi” diyen Ocaktan, geleceğin başarılı işlerini birlikte ortaya koymak için hazır olduklarını söyledi. Şirketin Adana’daki bayisi Barış Teknolojik Sistemler firmasını temsil eden Hamdi Hoplamaz ve Metin Karabacak ise “Pandemi ve deprem gibi ülkemizi derinden etkileyen gelişmeler nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediğimiz için, bu toplantı daha da anlamlı oldu. Sektör üyelerini dört gün süren bu güzel etkinlikte bir araya getiren Ayvaz yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Şirketin İzmir bayilerinden Mavi Akım Mühendislik’i temsilen buluşmada yer alan Kağan Çakar, “Yaz günlerimizi uzatan çok güzel bir programdı; Ayvaz yetkililerine sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Başarılarımızın devamını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kıbrıs 5

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku