Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Eğitime Destek Faaliyetlerine Antalya Kepez ile Devam Ediyor

Ayvaz Eğitime Destek Faaliyetlerine Antalya Kepez ile Devam Ediyor

  • 27.05.2014
  • 12874 Okunma

Meslek liselerine destek olmayı sektörel bir sorumluluk olarak kabul eden Ayvaz, Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yardım ziyaretinde bulundu.

Meslek liselerine destek olmayı sektörel bir sorumluluk olarak kabul eden Ayvaz, Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yardım ziyaretinde bulundu.

Okulun Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme bölüm öğretmeni Ali Köse’nin Ayvaz’ın web sitesi üzerinden gönderdiği destek mesajına olumlu yanıt veren Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, ihtiyaç duyulan ürünlerin en kısa sürede eğitim merkezine iletilmesi sürecini başlattı.

Endüstriyel tip vanalardan ve bağlantı parçalarından oluşan yardım paketi Ayvaz A.Ş. Antalya Bölge Müdürü Yalçın Özçelik tarafından okula iletildi. Özçelik; Okul Müdürü Metin Kınacı, Müdür Yardımcısı Köksal Göktaş ve Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmeni Ali Köse tarafından karşılanarak “Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme” bölümündeki öğrencilerle bir araya geldi. Sektörün önemli oyuncularından Ayvaz ile tanışma fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler, okuldaki eğitimleri süresince teknik ekipmana büyük ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Ülkemizin daha güçlü konuma gelmesi için sanayide eğitimli kişileri istihdam etmesi şart. Meslek liseleri de sanayideki ara eleman ihtiyacını karşılayan en önemli eğitim kurumları. Biz bu farkındalığı gözeterek; daha iyi ürünler için fabrikamıza, daha iyi yetişmiş nesiller içinse eğitime yatırım yapmalıyız diyoruz. Geleceğin sektör çalışanlarını şimdiden kazanmak ve öğrencilerin ufkunu geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sektörde yer alan tüm şirketleri sosyal sorumluluk kampanyalarına destek olmaya davet ediyoruz” diyerek eğitime destek çağrısında bulundu.

Kepez Atatürk Endüstri Meslek Lisesi

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku