Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ari Armaturen Premio-Plus Akıllı Doğrusal Elektrik Aktüatörü

Ari Armaturen Premio-Plus Akıllı Doğrusal Elektrik Aktüatörü

  • 14.03.2014
  • 12149 Okunma

Premio-Plus, Ari Armaturen’in akıllı, hızlı ve ekonomik özellikleriyle öne çıkan doğrusal elektrik aktüatörüdür. ürün hakkında bilgi almak için haberimizi okuyabilirsiniz!

Premio-Plus, Ari Armaturen’in akıllı, hızlı ve ekonomik özellikleriyle öne çıkan doğrusal elektrik aktüatörüdür.

PREMIO-Plus akıllı doğrusal elektrik aktüatörü, 2.2-5-12-15kN itme gücüne sahip yelpazesi ile isteğe göre 230V 50/60Hz - 115V 50/60Hz olarak ayarlanabilir. 24V 50/60Hz gerilim değeri, IP-65 koruma sınıfına sahiptir. Mekanik strok göstergesi 80 mm’ye kadar ayarlanabilir. 3-nokta 12‘den 250VAC/DC’ye kadar, 0-10V, 4-20Ma opsiyonel giriş sinyali, kendini otomatik olarak başlatabilen otomatik vana strok adaptasyonu, doğrusal, eşit yüzdeli ve ters eşit yüzdeli akış karakteristiği özgür bir şekilde ayarlanabilir. Uzatılmış hizmet ömrü için ekonomi fonksiyonu, kontaksız konum belirleme, PC veya herhangi bir araç olmadan switch’lerle ayar yapılabilen direkt operatör paneli, Namur 107’e göre hata sinyalleri, yerel çalışma, değiştirilebilir 3 aktüatör karakteristiği, anti-blokaj fonksiyonu ve kontrol sinyali bulunmaktadır.

Entegre sıcaklık kontrolörü dTRON, ek limit switch’ler, röle kartı (2 ara konum bilgisi, 1 hata sinyali, 1 uyarı sinyali), analog çıkış kartı, ısıtma rezistörü, sıcaklık kontrolörü dTRON ve potansiyometre bağlı olarak eklenebilecek aksesuarlardır.

Direkt operatör panelinin ek özellikleri: Donma koruma fonksiyonu, 3-nokta kontrol sinyali için öncelik kontrolü ve ekonomik tasarruf sağlar. Vananın döngülerini önleyerek aşınmayı azaltır, 3-nokta çalışma için kontrol optimizasyonu, herhangi bir güç kesintisinden sonra güç geri geldiğinde istenilen konuma gelene kadar tekrar çalışma imkanı sağlar. Sıkı kapama fonksiyonu, sinyal hattı üzerinde parazitin algılanması ve bastırılmasını kontrol altına alır. Sıcaklık görev döngüsü yönetimi ve performans ayarı isteğe göre belirlenebilir. Isıtma elemanlı nem sensörü ile yoğunlaşma önlenebilir ve otomatik hata algılanabilir.

Röle kartı, butonlar aracılığıyla isteğe göre ayarlanabilir. Analog çıkış kartı ise konum bilgisi verir. Potansiyometre, MP21 (Standart) 500 ohm/1000 ohm/2000 ohm, iletken plastik, direnç töleransı % ±15, bağımsız doğrusallık töleransı % ±1, kapasitans 1 Watt (40°C) RP19 100 ohm/200 ohm, kablo, direnç töleransı % ±3, bağımsız doğrusallık töleransı % ±0.5, kapasitans 0.5 Watt (40°C).

Entegre sıcaklık kontrolörü dTRON: Programlanabilir analog giriş, 2 otomatik-ayar metodu, 8 program bölümlü veya eğim fonksiyonlu program fonksiyonu, 2 zamanlayıcı fonksiyon, 4 sınır-karşılaştırıcı, klavye ve seviye için interlok, 4 programlanabilir ayar noktası, iki parametre ayarı, 4 haneli çözünürlük (maks. 2 ondalık yer), kontrolör karakteristiği P-PD-PI-PID, genel sıcaklık sensörleri ile gerçek değer girişi, 2 röle çıkışı, aktüatör motoru için 1 üç-adım çıkış (solid state röle 4A ile), 2 kombine ikili giriş / ikili çıkış özelliklerine sahiptir.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku