Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, ISK-Sodex'teki iki standında sizleri bekliyor!

Ayvaz, ISK-Sodex'teki iki standında sizleri bekliyor!

  • 27.09.2021
  • 1703 Okunma

Sektörümüzün ülkemizdeki en önemli organizasyonlarından biri olan ISK-Sodex'te yerimizi alıyoruz, 8. salondaki Ayvaz ve 12. holdeki Ayvaz Yangın stantlarımızda yepyeni ürün ve çözümlerimizi sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz!

29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ISK-Sodex'te yerimizi alıyoruz, 8. salondaki Ayvaz ve 12. salondaki Ayvaz Yangın stantlarımızda yepyeni ürün ve çözümlerimizi sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz!

Ayvaz Yüksek Basınç ve Sıcaklık Vanaları Öne Çıkıyor

Ayvaz'ın ürün gamına geçtiğimiz yıllarda eklenen ve son dönemde yükselişe geçen yüksek sıcaklık ve basınç vanaları Ayvaz'ın ana standında sizleri bekliyor. Farklı tipteki yüksek sıcaklık ve basınç vanaları, dünyanın önde gelen markalarının yanı sıra "Ayvaz" markalı olarak da sektöre sunuluyor.

ARI-Armaturen Köşesinde Yeni Ürünler Sergileniyor

ARI-Armaturen'in Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Ayvaz, şirketin yeni ürünlerini ve çözümlerini ana stanındaki özel köşesinde sunmaya hazırlanıyor. ARI-REYCO emniyet ventillerinin yanı sıra ARI-ZETRIX ve ARI-ZEDOX kelebek vanaları bu bölümde öne çıkan ürünlerden sadece bazıları.

Proje ve Tasarım Çözümleri

Ayvaz ana standının içinde ilgi çekecek alanlardan biri de "Proje ve Tasarım Çözümleri" bölümü. Bu bölümde ziyaretçiler Ayvaz'ın BIM/Revit kütüphanesini, 3D PDF çalışmalarını, projeler için ürettiği 3D animasyonları ve 360 derece panaromik uygulamalarını keyifle inceleyebilecek.

Ayvaz Bayi Belgesel Filmi Sodex'te Gösterilecek

Ayvaz; kuruluşunun 73. yılına Türkiye çapındaki 73 bayisiyle birlikte giriyor ve bu anlamlı yılı "sektörde ilk niteliği taşıyan" bir orta metraj film ile kutluyor. Çekimleri 3, toplam hazırlığı 9 ay süren Ayvaz Bayi Belgesel Filmi, Sodex'te ilk kez seyirciyle buluşuyor. Seyretmek için sizleri 8. salondaki ana standımıza bekliyoruz!

Online davetiye için tıklayınız! 

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku