Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, KAÇUV'un 2. Aile Evi Projesine Yangın Ürünleriyle Destek Oldu

Ayvaz, KAÇUV'un 2. Aile Evi Projesine Yangın Ürünleriyle Destek Oldu

  • 11.10.2019
  • 2452 Okunma

Sosyal sorumluluk faaliyetlerine verdiği önemle öne çıkan Ayvaz’ın sıradaki durağı “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı” oldu. Şirket kısa adı KAÇUV olan vakfın Pendik’teki 2. Aile Evi projesine yangın ürünleri bağışladı.

Sektöre kazandırdığı ilklerin yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de öne çıkan Ayvaz’ın sıradaki durağı KAÇUV oldu. Şirket, Kayseri bayisi Asteknik’in sahibi Mustafa Kızıl’ın yönlendirmesiyle destek kararı alarak vakfın Pendik’teki 2. Aile Evi projesine yangın ürünleri bağışladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, KAÇUV’un Pendik’teki bu anlamlı projesinden değerli bayisi Mustafa Kızıl sayesinde haberdar olduklarını ve gelen talebe hemen olumlu yanıt verdiklerini söyledi. Alpagut, “Asteknik’in sahibi Mustafa Kızıl’a bu anlamlı bağışa aracı oldukları için Ayvaz olarak gönülden teşekkür ediyoruz. KAÇUV’un el birliğiyle yürüttüğü 2. Aile Evi projesine tabiri caizse bir tuğla koyabildiğimiz için gurur duyuyoruz. Kanserle savaş konusunda devletimizin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına da büyük rol düşüyor. KAÇUV gibi değerli vakıflar bu önemli rolün üstesinden başarıyla geliyor ve yarınlar için umut veriyor.” dedi.

Projede kullanılmak üzere Ayvaz izleme anahtarlı kelebek vanalar, yükselen milli vanalar, akış anahtarları, çekvalfler ve sprinkler çeşitleri gibi ürünlerin bağış olarak verildiği bilgisini ileten İcra Kurulu Başkanı; Ayvaz Satış Mühendisi Nurettin Bayar’a ve bağış süresince emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti. Ayvaz’ın sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de sektöre örnek olmaya çalıştığını söyleyen Alpagut, “Yalnız pazarda değil, bu alanda da sektörümüzde bir rekabet ortamı oluşmasını arzuluyoruz. Daha güzel yarınlar için şirketlerin toplum faydasını gözeten işlerin de altına imza atması gerektiğini düşünüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

KAÇUV II. Aile Evi Projesi Hakkında

Avrupa yakasındaki I. Aile Evi’nin başarısı sonrasında, Anadolu yakasındaki yoğun talepleri karşılamak üzere KAÇUV tarafından II. Aile Evi projesi başlatıldı. İmkanları kısıtlı, özellikle Anadolu’dan İstanbul’a tedaviye gelen çocuklar ve aileleri için Pendik bölgesinde Vakıf kaynakları ile alınan arsa üzerine inşa edilen II. Aile Evi ile, tedavisi devam eden çocuklarımıza uygun bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku