Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz 'İhracatın Yıldızı' Oldu

Ayvaz 'İhracatın Yıldızı' Oldu

  • 18.04.2011
  • 7974 Okunma

Ayvaz, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB)'nin, sektöründe lider kuruluşların başarılı ihracat çalışmalarına verdiği İhracatın Yıldızları ödülleri'nde 3.lük ödülü aldı.

Ayvaz, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB)'nin, sektöründe lider kuruluşların başarılı ihracat çalışmalarına verdiği İhracatın Yıldızları ödülleri'nde 3.lük ödülü aldı. 1 Nisan Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle ödüllerin dağıtıldığı geceye Ayvaz A.Ş. Dış Satış Müdürü Yeşim Saraç katıldı.

Törende üçüncülük ödülünü alan Yeşim Saraç, Ayvaz'ın ihracattaki başarı sırrınının 'pazar ve müşteri odaklı çalışma' felsefesinde yattığını söyledi. Ayvaz'ın tüm AB ülkelerine yoğun miktarlarda ihracatı olduğunu belirten Yeşim Saraç, '2010 yılında dünyanın dört bir yanındaki 78 ülkeye ihracat gerçekleştirdik ve dış satışta bir önceki yıla oranla %15 artış kaydettik' diyerek firmanın uluslararası pazardaki gücüne dikkat çekti.

ürün gamına her yıl en az iki ürün ekleniyor

İç pazarda olduğu kadar, uluslararası pazarda da öncü rol oynayabilmek için, ürün gamına her yıl en az iki ürün eklendiğini vurgulayan Yeşim Saraç, 'Sektörel ihtiyaçlara anında cevap verebilecek üretim kapasitesine sahibiz. Bu kapasiteyi yenilikçi ürünlerle kullanarak çok daha yüksek hedefleri ulaşmayı planlıyoruz' dedi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku