Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Çalışanları Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasında Buluştu

Ayvaz Çalışanları Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasında Buluştu

  • 30.05.2016
  • 8946 Okunma

Personelini spora teşvik ederek daha stressiz bir çalışma ortamı yaratmayı hedefleyen Ayvaz, şirket içi masa tenisi turnuvalarının ikincisini geçtiğimiz ay gerçekleştirdi. Turnuvaya elliden fazla kişi katıldı.

Personelini spora teşvik ederek daha stressiz bir çalışma ortamı yaratmayı hedefleyen Ayvaz, şirket içi masa tenisi turnuvalarının ikincisini geçtiğimiz ay gerçekleştirdi. Elli iki çalışanın katıldığı ve yoğun rekabetin yaşandığı turnuvada dereceye girenlere sürpriz ödüller verildi. Şirket, Mart ayında başlayan ve Mayıs ayında tamamlanan sürpriz ödüllü masa tenisi turnuvası ile mavi yaka ve beyaz yaka personelini keyifli bir ortamda bir araya getirdi. Çalışanlar arası etkileşimin ve pozitif rekabet duygusunun artırılmasının amaçlandığı turnuva, öğle tatillerindeki yarımşar saatlik zaman diliminde gerçekleştirildi.Katılımcıların yanı sıra seyircilerin de büyük heyecan yaşayarak dahil oldukları turnuvanın şampiyonu Dış Satın Alma departmanından Seyhan Özkan oldu. Birincilik ödülü olarak tablet bilgisayar ve raket kazanan Özkan’a, hortum formlama bölümünden Seyfettin Yerlikaya ikincilik ve Bilgi İşlem departmanından Nejdet Öztürk üçüncülük ile eşlik etti. Turnuva şampiyonu Seyhan Özkan, yaklaşık üç yıldır Ayvaz’da çalıştığını ve 15 yaşından oynamaya başladığı masa tenisine bu turnuva sayesinde tekrar ilgi göstermeye başladığını söyledi. Birbirinden zorlu maçların ardından finale kaldığını belirten Özkan, birinci olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Masa tenisi turnuvası

Turnuvayı başından beri takip eden Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, şirket içi organizasyonlara öncelik vererek çalışan memnuniyetini ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Masa tenisini çok sevdiğini belirten Alpagut, masa tenisi sporunun yaygınlaşmasını ve çalışanları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. İdman sürecinde özellikle takım halinde oynanan masa tenisi maçlarının ekip ruhunu güçlendirdiğini söyleyen Başkan, “Çalışanlar arasında pozitif rekabet duygusunu artırmanın en iyi yolu sportif müsabakalardan geçiyor. Üstelik, öğle tatillerinde spor yaparak stresini atan personel, bilgisayarının veya tezgahının başına geçtiğinde daha verimli çalışıyor. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz masa tenisi turnuvamız, mavi yaka ve beyaz yaka gibi ayrımlar olmadan tüm Ayvaz personelini bir araya getiriyor” diyerek organizasyonun şirket açısından avantajlarını dile getirdi. 

“Şirketimizde bir sosyal tesisimiz var. Bu tesiste mini cafe, tavla, langırt, masa tenisi, televizyon izleme alanı, dinlenme alanları ve çalışanların kitap-film değiş tokuşunda bulunabildiği mini bir kütüphane yer almakta. Bu alanı daha verimli hale getirmeyi amaçlıyoruz” diyen İcra Kurulu Başkanı, turnuvaya ilgi gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti ve bu tür uygulamaların sektöre örnek olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku