Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz olarak 39. Yapı Fuarı'ndayız

Ayvaz olarak 39. Yapı Fuarı'ndayız

  • 11.05.2016
  • 7105 Okunma

Ayvaz, 10-14 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP İstanbul'da düzenlenen, dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı'na katılıyor. 

Ayvaz, 10-14 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP İstanbul'da düzenlenen, dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı'na katılıyor. Ayvaz'ın 5. salonda yer alan standında; Indoor-flex bina içi tesisat hortumları, TS-EN 14800 doğal gaz bağlantı hortumları, Ayvaz markalı yangın dolapları, sprinkler, izlenebilir kelebek vana, alarm vanası, kaplinler ve farklı tipteki vanalar öne çıkıyor.

Fuar Hakkında

Dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı konumunda. 100.000 m2’lik alanda, 1.250 katılımcı firmayı, 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak olan fuar, en son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da sektörün zirvesi olacak.

Fuar ilk kez bir ülke yerine Afrika’dan Kenya, Nijerya ve Mozambik’i “Konuk Bölge” olarak ağırlıyor. Proje kapsamında düzenlenecek “Afrika - Türkiye İnşaat Forumu”nun ardından, bu üç ülke ve kıtanın önemli pazarlarından gelecek satınalma heyetleri, fuar katılımcılarıyla “İkili İş Görüşmeleri Toplantısı”nda bir araya gelecek.

14 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürecek olan fuarda, 5. salon, 517 numaralı stantta sizleri bekliyoruz

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku