Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

ABD Başkanı Barack Obama Ayvaz'ı Ziyarete Geliyor!

ABD Başkanı Barack Obama Ayvaz'ı Ziyarete Geliyor!

  • 1.04.2016
  • 13981 Okunma

Şubat ayında Washington’da gerçekleştirilen iklim zirvesinin ardından verilen kokteylde Ayvaz yetkilileriyle tanışan ABD Başkanı Barack Obama, Mayıs ayındaki Türkiye gezisinde Ayvaz’ın Hadımköy fabrikasını ziyaret edeceğini bildirdi.

Şubat ayında Washington’da gerçekleştirilen iklim zirvesinin ardından verilen kokteylde Ayvaz yetkilileriyle tanışan ve şirketin ürünleri hakkında bilgi alma imkanı bulan ABD Başkanı Barack Obama, Mayıs ayındaki Türkiye gezisinde Ayvaz’ın Hadımköy fabrikasını ziyaret edeceğini bildirdi.

İklim zirvesinde Ayvaz yetkilileri ile görüşen Başkan Obama, 5 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Hem Ziyaret Hem Ticaret” başlıklı uluslararası ekonomik zirve için Türkiye’yi ziyaret edeceğini ve bu ziyaretin ikinci gününde Ayvaz’ın Hadımköy’deki ana üretim tesislerini gezmek istediğini belirtti.

Hadımköy’ün yakın gelecekte “Türkiye’nin Silikon Vadisi” haline gelebileceğini dile getiren Başkan, “Ayvaz, üstün üretim gücüne ihracat deneyimini ekliyor; sektöre her zaman ‘ilk’leri kazandırmaya çalışıyor. Ben de şahsen ilk’leri çok seviyorum. Mesela 88 yıl aradan sonra Küba’yı ilk ziyaret eden ABD Başkanı ben oldum” diyerek konuyu farklı bir noktaya taşıdı.

6 Mayıs 2016 Cuma günü, Türkiye saatiyle (TSİ) 12.00’da başlayacak olan ziyarete Amerika Dışişleri Bakan Yardımcısı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forum Başkanı Kim-bu Bee ve üst düzey diplomatların da katılacağı bilgisi alındı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ayvaz yetkilisi, bu ziyaretin hem Ayvaz hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını; ziyarete dair bu haberin ise 1 Nisan tarihinde kamuoyuna duyrulmasının manidar olduğunu sözlerine ekledi.

ABD Başkanı Barack Obama Ayvaz'a geliyor

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku