Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, 'Tesisat Buluşması' Semineriyle Sektörü Bir Araya Getirdi

Ayvaz, 'Tesisat Buluşması' Semineriyle Sektörü Bir Araya Getirdi

  • 22.02.2011
  • 13121 Okunma

Tesisat sektörünün köklü firmalarından olan Ayvaz, 11 Şubat tarihinde Maslak Sheraton Hotel'de "Tesisat Buluşması" adı altında bir seminer ve akşam yemeği düzenledi.

Tesisat sektörünün köklü firmalarından olan Ayvaz, 11 Şubat tarihinde Maslak Sheraton Hotel'de 'Tesisat Buluşması' adı altında bir seminer ve akşam yemeği düzenledi.

Ayvaz'ın, üretimindeki son gelişmeleri paylaşmak ve sektörel etkileşimi artırmak amacıyla düzenlediği ve bundan sonra 'Tesisat Buluşması' adı altında gelenekselleşmesini amaçladığı seminere İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasından toplam 400 kişi katıldı.

Tesisat Buluşması İstanbul

'Tesisat Buluşması' etkinliği, saat 17.30'daki karşılama kokteyli ile başladı. Yarım saatlik kokteylden sonra tüm katılımcılar seminer salonuna geçerek Ayvaz Satış ve Pazarlama Müdürünün açılış konuşmasını ve genel tanıtım sunumunu dinledi. Müdür sunumda, Türkiye'de 2005 yılından itibaren AVM, otel, konut, rezidans, üniversite ve hastane yatırımlarının hız kazandığına dikkat çekerek, Ayvaz'ın bu dönemde EN14800 doğalgaz bağlantı hortumları, şamandıralı ve gözetleme camlı kondenstoplar, kardan mafsallı ve limit rotlu dilatasyon kompansatörleri, sprinkler hortum ve bağlantı setleri, Omegaflex'ler ve dinamik balans vanaları üretmeye başladığının altını çizdi.

Tesisat Buluşması

Sunumda Ayvaz'ın yurt içinde 10 bölge müdürlüğü, yurt dışında ise 252 distribütörlük ile 80 ülkeye ihracat yaptığı belirtilirken, zengin satış ağı sayesinde dünyanın hemen her köşesinde ürünlerine alıcı bulabildiği vurgulandı.

Seminere Akademisyenler Damgasını Vurdu

Ayvaz'ın İstanbul Avrupa ve Anadolu Bölge müdürleri ile Yönetim Kurulu Başkanı Onno Ayvaz başta olmak üzere, Yönetim Kurulu üyeleri Serhan Alpagut, Hüseyin Dedeoğlu ve Turhan Nazikcan'ın da izleyici olarak bulunduğu seminerde, İTü Makine Fakültesi'nden Prof. Dr. Abdurrahman KILIç ve Prof. Dr. Haluk KARADOĞAN sunumlarıyla yer aldı.

Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, 'Ateş, İnsan ve Yangın' adı altında gerçekleştirdiği 45 dakikalık sunumda, 'ateş' ve 'insan' olgusunun tarihsel gelişimini izleyicilerle keyifli bir dille paylaştı. 15 dakikalık kahve molasının ardından kürsüdeki yerini alan Prof. Dr. Haluk Karadoğan ise 'Tesisatta Balans Vanaları' sunumunda, balans vanalarının gerekliliği ve önemi ile ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Seminer, 400 kişinin tam katılım gösterdiği ve sektörel sohbetlerle geçen keyifli bir akşam yemeği ile son buldu.

Tesisat Buluşması yemeği

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku