Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Çalışanları Ödüllü Masa Tenisi Turnuvasında Buluştu

Ayvaz Çalışanları Ödüllü Masa Tenisi Turnuvasında Buluştu

  • 4.02.2015
  • 12594 Okunma

Personelini spora teşvik etmek ve iş ortamındaki stresi düşürmek isteyen Ayvaz, şirket içi ödüllü masa tenisi turnuvası düzenledi. Turnuvanın kazananı personel departmanından Benide Yavuz oldu.

Çalışma koşullarını iyileştirmek için gerçekleştirdiği sürekli ve planlı çalışmalarla gündeme gelen Ayvaz, personel motivasyon faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, Ocak ayında başlayan ve Şubat ayında tamamlanan sürpriz ödüllü masa tenisi turnuvası ile mavi yaka ve beyaz yaka personelini keyifli bir ortamda bir araya getirdi. Yaklaşık beş hafta süren turnuvaya şirketin İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut dahil 64 personelin katılım gösterdiği turnuvada dereceye girenlere sürpriz ödüller verildi.

Çalışanlar arası etkileşimi ve pozitif rekabet duygusunu artırmanın amaçlandığı turnuva, öğle tatillerindeki yarımşar saatlik zaman diliminde gerçekleştirildi. Katılımcıların yanı sıra seyircilerin de bu heyecana ortak olabilmesi için mini tribünlerin oluşturulduğu turnuvanın şampiyonu, Personel departmanından Benide Yavuz oldu. Birincilik ödülü olarak akıllı cep telefonu kazanan Yavuz’a, depo ve satınalma sorumlusu Kadir Yeşilırmak ikincilik ve hortum formlama bölümünden Seyfettin Yerlikaya üçüncülük ile eşlik etti.

Turnuva şampiyonu Benide Yavuz, 19 yıldır Ayvaz bünyesinde çalıştığını ve 8-9 yıldır hiç oynamadığı masa tenisine bu turnuva sayesinde yeniden ilgi duymaya başladığını söyledi. Zorlu rakiplerle heyecanlı zaman geçirdiğini belirten Yavuz, erkeklerin çoğunlukta olduğu 550 çalışan arasında bir kadın olarak birinci olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Masa tenisi turnuvası

Turnuvayı başından beri takip eden ve ödül töreninde konuşan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, şirket içi organizasyonlara öncelik vererek çalışan memnuniyetini ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Masa tenisini çok sevdiğini ve bu nedenle turnuvaya katıldığını belirten Alpagut, turnuvaya gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ve bu tür ödüllü yarışmaları farklı alanlarda da düzenleyeceklerini bildirdi. Günümüzde hayatın önemli bir bölümünün iş ortamında geçtiğini dile getiren Başkan, “Her kademedeki personelimiz işini hakkıyla yapabilmek için doğal olarak iş stresiyle karşı karşıya kalıyor. Bu stresten kısa süreliğine bile olsa kaçabileceğimiz ve mola verip dinlenebileceğimiz alanlar üzerine uzun süredir çalışıyoruz. Şirketimizde bir sosyal tesisimiz var. Bu tesiste mini cafe, tavla, langırt, masa tenisi, televizyon izleme alanı, dinlenme alanları ve çalışanların kitap-film değiş tokuşunda bulunabildiği mini bir kütüphane yer almakta. Bu alanı daha verimli hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Turnuvaya ilgi gösteren tüm çalışanlara teşekkür eden ve dereceye girenleri tebrik eden Alpagut, bu tür uygulamaların sektöre örnek olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku