Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Yeni Ürünlerini Atina'da Tanıttı

Ayvaz Yeni Ürünlerini Atina'da Tanıttı

  • 11.06.2014
  • 10190 Okunma

Ayvaz, sektörün deneyimli projecilerine yeni ürünlerini ve uygulamalarını anlatmak için Mayıs ayının sonunda Atina gezisi düzenledi. Ayvaz yangın grubunun, Ari Armaturen ürünlerinin ve Aspen Aerogels yalıtım çözümlerinin sunumlar halinde anlatıldığı gezi toplam üç gün sürdü.

Tesisat sektörünün köklü kuruluşlarından Ayvaz, sektörün deneyimli projecilerine yeni ürünlerini ve uygulamalarını anlatmak için Mayıs ayının sonunda Atina gezisi düzenledi. Ayvaz yangın grubunun, Ari Armaturen ürünlerinin ve Aspen Aerogels yalıtım çözümlerinin sunumlar halinde anlatıldığı gezi toplam üç gün sürdü.

Yurt içi ve yurt dışındaki büyük projelere imza atan uzmanlar, gezinin ilk gününde şehri panoramik olarak görme ve Atina denince ilk akla gelen, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Akropol’e uğrama fırsatı buldular. Programın ikinci gününde kahvaltı sonrasında bir araya gelen katılımcılara Ayvaz İç Satış Müdürü Süleyman Alço, şirketle ilgili son gelişmeleri ve yenilikleri anlatan genel bir sunum yaptı. Ayvaz markasının 1948’den bugünlere uzanan tarihini, sektördeki “ilk”lerini ve vizyonunu dinleyicilerle paylaşan Alço, şirketin üretim ve satış organizasyonu hakkında detaylı bilgi verdi. Ayvaz’ın sadece merkez fabrikasında 580 kişiye istihdam yarattığını söyleyen İç Satış Müdürü “Yurt içinde 8 bölge müdürlüğü ve 72 bayi ile hizmet veriyoruz. Yurt dışında ise Rusya, Ukrayna, İtalya, Almanya, Suudi Arabistan, Irak ve Brezilya’da üretim merkezlerimiz veya bölge müdürlüklerimiz var.  Dünyanın dört bir yanındaki 252 distribütörümüzle satış organizasyonumuzu tamamlıyoruz” dedi.

İç Satış Müdüründen sonra kürsüyü alan Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu, endüstriyel koşullar için özel olarak geliştirilen Aspen Aerogels yalıtım çözümlerini ve Ayvaz Vana Ceketlerini de içeren bir sunum yaptı. “Dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden olan aerojeli, endüstriyel uygulamalarda kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörüyüz. Bu firmanın 650 °C’den 270 °C sıcaklığa kadar kullanılabilen çeşitli ısı yalıtım ürünleri var. Ürünlerimizin en önemli özellikleri yüksek performanslı, esnek ve açık gözenekli olmalarıdır. Ayrıca bu yalıtım ürünleri, suyu geçirmeyen fakat nefes alan hidrofobik özelliğe sahip. A sınıfı yanmaz ve alevden etkilenmeyen ürünlerdir. Uzun ömürlü olmalarının yanı sıra ısı iletim katsayı değerleri son derece düşük seviyelerdedir” diyerek ürünlerin avantajlarını vurguladı. Tavukçuoğlu ayrıca şirketin üstün özellikli ürünlerinin kısa sürede Petkim, Tüpraş, Erdemir, Hugo Boss gibi büyük şirketler tarafından tercih edilmeye başlandığı bilgisini de verdi.

Ayvaz Atina gezisi

Kahve molasının ardından sözü alan Ari Armaturen Ürün Müdürü Ersun Gürkan, Ayvaz ve Ari Armaturen arasında uzun yıllara dayanan bir iş birliğinin yaşandığını ve son üç yıldır şirketin tüm ürünlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörünün Ayvaz olduğunu söyleyerek sunumuna başladı.  Alman vana üreticisinin kalite ve teknik alt yapı bakımından adeta standart belirleyici olduğunu söyleyen Gürkan, şirketin vana ve kondenstop ürünlerini projecilere anlatma fırsatını buldu.

Bu sunumun sonrasında kürsüyü alan Ayvaz Yangın Ürünleri Sorumlusu Ahmet Kahraman ise şirketin öne çıkan yangın grubu ürünlerini katılımcılarla paylaştı. Viking, Fivalco, Nibco, Vision, Cla-val ve Weflo gibi dev markaların temsilciliğini yürüttüklerini belirten Kahraman, Ayvaz’ın yangın konusunda artık eksiksiz bir ürün gamına sahip olduğunu dile getirdi.

Seyahatin geri kalanında Korint Kanalı, Mora yarımadası, Miken, Agamenon Sarayı ve Epidauros gibi tarihi ve kültürel açıdan değerli yerleri ziyaret eden katılımcılar, organizasyona tam not verdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku