Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri 5. Enerji Verimliliği Fuarındaydı

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri 5. Enerji Verimliliği Fuarındaydı

  • 15.01.2014
  • 10517 Okunma

Endüstriyel yalıtım sektörüne üstün performanslı ürünleri kazandırmayı hedefleyen Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, üstün performanslı ürünlerini tanıtmak için  8-11 Ocak tarihlerinde 5. Enerji Verimliliği Fuarı’na katıldı!

Endüstriyel yalıtım sektörüne üstün performanslı ürünleri kazandırmayı hedefleyen Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden biri olarak kabul edilen aerojelin kullanıldığı ürünlerini tanıtmak için 8-11 Ocak tarihlerinde WOW Hotel Convention Center’da düzenlenen 5. Enerji Verimliliği Fuarı’na katıldı.

Dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden olan aerojeli, endüstriyel uygulamalarda kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörü Ayvaz, 5. EVF fuarı süresince yeni ürünlerini ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu. Aspen Aerogels’in aşırı sıcak ve soğuk koşullarda üstün performans gösteren Pyrogel ve Cryogel yalıtım ürünlerini ziyaretçilerine anlatan şirket; vana ceketi, tamir izolasyonu, boru ceketi, ön izolasyonlu boru ve esnek metal hortum ürünlerini de standında sergiledi.

Ürünlerinin enerji, demir-çelik, gıda, tekstil, petrol ve elektrik sektörleri tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Ayvaz Yalıtım Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu, son dönemde vana ceketleri konusunda büyük atılımlar yaptıklarını belirtti. Sıcak hatlardaki enerji kaybını minimuma indirmek için vana ceketi kullanmanın şart olduğunu söyleyen Tavukçuoğlu, aerojelli yalıtım malzemesi kullanılan Ayvaz Vana Ceketleri’nin %90’a varan oranda tasarruf sağladığını belirtti. Ayvaz Vana ve Kondenstop Ceketleri’nin büyük enerji tasarrufu sağladığını ve yalıtıma ayrılan bütçeyi kısa zamanda amorti edebildiğini dile getiren Genel Müdür, taş yünü ceketlerin ise ilk bakışta ekonomik göründüğünü fakat bunun yanıltıcı olduğunu sözlerine ekledi. Tavukçuoğlu, “Taş yünü ceketler kısa ömürlüdür. Bu nedenle, sadece birkaç yıl içerisinde ürünlerin yalıtım performansında düşüş yaşayacağınız gibi tüm ürünleri de yenilemek zorunda kalırsınız. Enerji giderlerinizi kısmak için, yüksek performanslı ve uzun ömürlü ürünleri tercih etmelisiniz. Ayvaz Vana ve Kondenstop Ceketleri 10 yıl, içindeki yalıtım malzemesi ise tam 20 yıl garantilidir. Ürünlerimiz, yatırım maliyetinizi kat kat çıkarır” dedi.

Tamir İzolasyonu

Vana ceketlerinin yanı sıra, boru hatlarındaki hasarlı taş yünü izolasyonların tamirine de odaklandıklarını belirten Mustafa Tavukçuoğlu, taş yünü gibi lifli yalıtım ürünlerinin zamanla hasar görerek performans kaybı yaşadığını ve büyük enerji kayıplarına neden olduğunu belirtti. Enerji kaybetmenin, para kaybetmek olduğunu söyleyen Tavukçuoğlu, “Hasarlı izolasyon bölgelerine lokal olarak uygulanan, ekonomik ve pratik Ayvaz Tamir İzolasyonu kullanarak, var olan yalıtım malzemesini iyileştirebilir ve eski sağlığından daha iyi hale kolayca getirebilirsiniz” diyerek ürünün avantajlarını sıraladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku