Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Tüketici, Doğal Gaz Hortumu Konusunda 'Güven Bana' ile Bilinçlendirilecek

Tüketici, Doğal Gaz Hortumu Konusunda 'Güven Bana' ile Bilinçlendirilecek

  • 29.11.2012
  • 8699 Okunma

 Ayvaz, doğal gaz yakan ocak, fırın ve sobalarda kullanılması zorunlu hale gelen TS-EN 14800 standardındaki doğal gaz bağlantı hortumları konusunda tüketiciyi bilinçlendirmek için “Güven Bana” adı altında bir kampanya başlatıyor.

Ayvaz, doğal gaz yakan ocak, fırın ve sobalarda kullanılması zorunlu hale gelen TS-EN 14800 standardındaki doğal gaz bağlantı hortumları konusunda tüketiciyi bilinçlendirmek için “Güven Bana” adı altında bir kampanya başlatıyor. Kampanya ile, güvensiz doğal gaz bağlantı hortumu kullandığının farkında olmayan son kullanıcıların dikkatini çekmek ve onlara standarda uygun ürünlerin taşıması gereken özellikleri aktarmak hedefleniyor.

Kampanya için özel olarak hazırlanan www.guvenbana.com mikro sitesine ilgi çekmek için iki teaser (Meraklandırıcı) reklam filmi hazırlayarak dijital ortamda paylaşan Ayvaz, web sitesinde TS-EN 14800 standardının ne olduğunu ve kullandığınız hortumun güvenli olup olmadığını test etmenin yollarını keyifli bir dille anlatıyor. Kampanya ile ilgili haberleri ve paylaşımları takip etmek için facebook.com/guvenbanaweb adresinin de takip edilebileceği belirtiliyor.

 

Ayvaz "Güven Bana" Teaser Reklam Filmi - 1

 

Ayvaz "Güven Bana" Teaser Reklam Filmi - 2

 

Bugüne kadar sektörün her kademesindeki kişiler için bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirten Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Son kullanıcıların bilinçlenmesini de bu süreçte çok önemsiyoruz. Evinde veya iş yerinde nasıl bir hortum kullanıldığından habersiz kişilerin dikkatini bu ürüne çekmek istiyoruz. Birileri standart dışı ürünleri evinize, işyerinize sokmuş olabilir.” dedi.

 

"Güven Bana" Mikro SitesiGüven Bana web sitesi

 “Ürün seçimini bir başkası yapabilir. Ama bilinçli olmazsanız olası tehlikeleri sadece siz yaşarsınız.” diyen Alpagut, ülkemizde geçen yıl kabul edilen bu standardın hortumda kullanılacak çeliğin kalitesinden, kaplama malzemesinin yanmazlığına kadar uzanan birçok güvenlik unsuru içerdiğini belirtti. Doğal gaz tesisatındaki en zayıf halkanın hortum (fleks veya flex) olduğunu dile getiren Alpagut “Güven Bana” kampanyası ile sadece Ayvaz ürünlerini öne çıkarmaya çalışmadıklarını belirterek “Biz kullanıcıların standarda uygun ürünler tercih etmesini istiyoruz. Bu Ayvaz da olabilir, başka bir marka da. Kullanıcılar yeter ki standarda uygun ürünün ne olduğunu bilsin. Hayatımız, birkaç lira ucuz olduğu için tercih edilen bir hortum yüzünden riske atılamaz” dedi.

BAĞLANTILAR

Güven Bana Mikro Sitesi

Güven Bana Facebook Sayfası

Ayvaz TS-EN 14800 Doğal Gaz Bağlantı Hortumu

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku