Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yerini Aldı

Ayvaz Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yerini Aldı

  • 17.09.2012
  • 9294 Okunma

İç piyasada ve ihracatta başarılı bir yıl geçiren Ayvaz, İstanbul Sanayi Odası’nın her sene yayımladığı “Türkiye’nin ikinci büyük 500 sanayi kuruluşu” listesindeki yerini aldı.

Başarılı ihracat çalışmaları neticesinde 84 ülkeye imzasını atan ve İMMİB'nin düzenlediği 'İhracatın Yıldızları' ödül töreninde 3.lük ödülü alan Ayvaz, İSO ikinci 500 listesinde de yer alarak bu başarısını taçlandırdı.

İkinci 500 listesinin açıklanmasının ardından konuşan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut 'Bu başarı aslında yurt içi ve yurt dışındaki tüm müşterilerimizin başarısıdır. Onlar kaliteyi ön planda tuttukları için bizi tercih ettiler, biz de bu güvene layık olabilmek için daha yüksek kalite hedefleri koyduk. Bugün Ayvaz olarak dünyanın dört bir yanındaki 84 ülkeye imza atmamızın altında da bu kalite politikamız yatıyor.' dedi.

Şirket olarak Türkiye'nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu içinde olmaktan gurur duyduklarını ve önümüzdeki 3 yıl içerisinde ilk 500'de yer almayı hedeflediklerini belirten Alpagut, '2011 yılında yüzde 25'in üzerinde bir büyüme kaydettik. Bu yıl da yüzde 20 büyüme hedefliyoruz. Şu ana kadarki görünümümüze baktığımızda yıl sonunda bu hedefimizi rahatlıkla gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca İMMİB'nin İhracatın Yıldızları ödüllerinde de kendi kategorimizde 4 yıldır 3.'lüğümüzü koruyoruz' dedi.

2010 ve 2011 yıllarında Bulgaristan ve Rusya'da kurdukları fabrikalarda da imalata başladıklarını belirten Alpagut, 'Bulgaristan'da kurduğumuz fabrika ile Avrupa ülkelerine ve Rusya pazarına yönelik bir yapılanma sağladık. Yurt dışından gelen ürün taleplerine daha hızlı cevap verebilmenin yolunu bu fabrikalarla açmış olduk. Bunların dışında Irak'ta bir temsilciliğimiz, İtalya, Ukrayna ve Almanya'da da satış ofislerimiz ve depolarımız var. İhracat konusundaki satış organizasyonumuzu farklı ülkelerdeki 253 distribütörümüz ile gerçekleştiriyoruz' dedi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku