Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Çalışanları Almanya'da Ari Armaturen Eğitimi Aldı

Ayvaz Çalışanları Almanya'da Ari Armaturen Eğitimi Aldı

  • 31.07.2012
  • 15198 Okunma

Ayvaz ve Ari Armaturen arasında geçen yılın sonunda imzalanan tek distribütörlük anlaşmasının ardından iki şirket hem Türkiye’de hem Almanya’da çalışanlar için eğitimler düzenledi.

2011 yılının sonlarına doğru yapılan anlaşma ile Ari Armaturen'in tüm ürünlerinin Türkiye'deki satışı konusunda tek yetkili firmanın Ayvaz olmasının ardından iki şirket, çalışanların eğitimi konusunda da ortak girişimler yapmaya başladı. Geçtiğimiz dönemde Türkiye'de gerçekleştirilen iki eğitimin ardından Ayvaz çalışanlarına bu sefer Ari Armaturen'in Almanya'daki Schloss-Holte Stukenbrok tesislerinde 4 gün süren bir eğitim verildi. Ayvaz ekibinden 11 kişinin katıldığı eğitimde Thorsten Strughold kontrol vanaları; Andreas Stall emniyet ventilleri, basınç düşürücüler ve sıcaklık düzenleyiciler; Tim Wallis ise kondenstoplar için otomasyon sistemleri konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Ayvaz çalışanları, teorik ve pratik bilgileri artırmayı amaçlayan bu eğitimde ürün kesitleri ve vanaların üretiminde kullanılan parçaları detaylı şekilde gözlemleme fırsatı buldu. Tam gün süren eğitimler boyunca üretim yerlerini de gezen ekip, vanaların tam otomasyon kullanılarak üretilişini de yerinde izledi.

Kontrol vanası seçimleri, farklı akışkanlar için kontrol vanası uygulamaları ve aktüatör seçimleri konusunun öne çıktığı eğitimde Ari Armaturen'in yeni programı My-Valve 3.0 da tanıtıldı. Şirketin ürün seçim ve hesaplama konusunda geliştirdiği ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip özel bir yazılım olan My-Valve'in, Ağustos başından itibaren kullanıma gireceği ve Türkiye'deki kullanıcılara da iletileceği bildirildi. Pnömatik aktüatörler, elektrik aktüatörler ve elektro-prömatik poziyonerlerin montajı ve devreye alınması üzerine pratik bilgilerin de verildiği seminerlerde, şirketin Achema 2012 fuarında kullanıcı karşısına çıkardığı yeni ürünleriyle ilgili de sunumlar yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, Almanya'da ve Türkiye'de gerçekleştirilen eğitimlerin sadece çalışanlar için değil, Türkiye tesisat sektörü için de büyük önem taşıdığını belirtti. İki şirketin bu tür faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyleyen Alpagut, Türkiye'deki her satış bölgesinde Ari Armaturen ürünlerini daha yakından tanıyan, montaj ve devreye alma konusunda uzman Ayvaz çalışanları olacağının altını çizdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku