Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’ın Eğitime Destek Faaliyeti İstihdam Yarattı

Ayvaz’ın Eğitime Destek Faaliyeti İstihdam Yarattı

  • 4.07.2012
  • 8355 Okunma

Ayvaz, bu kez bir ilköğretim okulunun ısınma ihtiyacı üzerine destek gerçekleştirdi. Destek sayesinde yakıt giderlerinde %20 tasarruf yapmayı planlayan okul, bu bütçeyi yeni bir personel istihdam ederek kullanacaklarını bildirdi.

Eğitime destek konusunda sektöründe ilklere imza atan Ayvaz, bu kez bir ilköğretim okulunun ısınma ihtiyacı üzerine destek gerçekleştirdi. Destek sayesinde yakıt giderlerinde %20 tasarruf yapmayı planlayan okul, bu bütçeyi yeni bir personel istihdam ederek kullanacaklarını bildirdi.

 Daha önce Balıkesir Salur Çok Programlı Lisesi’nin Tesisat Teknolojileri bölümünün ihtiyaç duyduğu teknik ekipmanları ve çeşitli tipteki ürünleri okula bağışlayan Ayvaz’ın eğitime destek faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. İstanbul Küçükçekmece Dr. İffet Onur İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Oğuz Üstündağ’ın Ayvaz’a internet üzerinden gönderdiği bir mesajla başlatılan destek projesi Haziran ayı sonunda yapılan ürün teslimatıyla beraber sonuçlandırıldı.

Oğuz öğretmen Ayvaz’a gönderdiği mesajında, okulun ısınma giderlerinin yüksek olduğunu ve radyatör panellerinde termostatik vanalar kullanılırsa büyük bir tasarruf yapılacağını bildirerek ürünlerle ilgili fiyat teklifi istedi. Şirket yetkilileri mesaja istinaden, öğretmenden okulun ihtiyacını ve tasarrufla ilgili hedeflerini açıklamalarını isteyerek destek olmak niyetinde olduklarını belirtti. Kalorifer tesisatındaki tüm radyatör vanalarının değiştirilmesi ile %20 oranında yakıt tasarrufu yapacaklarını ve okulun bu tasarruf sayesinde bir görevli istihdam edebileceğini bildiren öğretmen Ayvaz’dan tam destek mesajı aldı. Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, bu okulu da Ayvaz’ın eğitime destek kampanyasına dahil ederek talep edilen termostatik radyatör vanalarının en kısa zamanda okula bağışlanacağını bildirdi.

Hazırlıkların ardından ürünlerin teslimatını Ayvaz’ı temsilen yapan Sait Tayran’a, öğretmen Oğuz Üstündağ ve okul müdürü Ufuk Balcı teşekkür olarak bir plaket hediye ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan Serhan Alpagut, “Ürün ve hizmetlerimizle olduğu gibi eğitime destek faaliyetlerimizle de “ilk”leri gerçekleştiren bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu küçük yardımla bile daha konforlu bir eğitim ortamına ve yeni bir istihdam yaratılmasına katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz. Sektörde yer alan tüm şirketleri, imkanları el verdiği ölçüde sosyal sorumluluk kampanyalarına destek olmaya davet ediyorum” diyerek eğitime destek çağrısında bulundu.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku