Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

AEQ Üyeliği Kabul Edilen Ayvaz, Türkiye’yi Avrupa’da Temsil Edecek!

AEQ Üyeliği Kabul Edilen Ayvaz, Türkiye’yi Avrupa’da Temsil Edecek!

  • 26.06.2012
  • 32253 Okunma

Ayvaz'ın Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum Üreticileri Birliği'ne (AEQ) üyelik başvurusu resmen kabul edildi. Buna göre Ayvaz, Avrupa çapında toplam 19 üyesi bulunan birliğin bir üyesi olarak Türkiye'yi temsil edecek.

Ayvaz'ın Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum üreticileri Birliği'ne (AEQ) üyelik başvurusu 10 Nisan 2012 tarihinde gelen onay mektubuyla resmen kabul edildi. Buna göre Ayvaz, Avrupa çapında toplam 19 üyesi bulunan birliğin bir üyesi olarak Türkiye'yi temsil edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, 'Ayvaz olarak kurulduğumuz ilk günden beri sektöre 'İlk' leri getiriyoruz. Türkiye'deki ilk kompansatör ve esnek metal hortum üreticisi de biziz. AEQ üyeliğimizle de Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirdik' dedi. AEQ çatısı altında yeni standartların oluşturulduğuna ve var olan standartların iyileştirildiğine dikkat çeken Alpagut, bu üyeliğin sadece Ayvaz için değil Türkiye tesisat sektörü için büyük önem taşıdığını altını çizdi.

Euro-Qualiflex (AEQ) nedir?

AEQ, Avrupalı lider kompansatör ve esnek metal hortum üreticilerinin 1956 yılında Fransa'da bir araya gelerek kurduğu birliktir. Birliğin en önemli hedefi, kalite ve güvencedir. AEQ 1981 ve 1997 yılları arasında Avrupa Standartları (CEN ve ISO) üzerinde çalışmış; 1997 ve 2007 yılları arasında ise yüksek kalitesi ile kabul görmüş ürünlerin pazarlara girmesi için yasal talepler oluşturmaya başlamıştır.

Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum üreticileri Birliği'nin şu anda aktif 19 üyesi olup, Ayvaz bu birliğe katılan ilk ve tek Türk üretici firmadır. Birlik her sene 1 hafta olmak üzere, üyelerin bulunduğu ülkelerden birinde bir araya gelerek, sektörün sıkıntıları, haksız rekabete yol açan üretimler ve uluslararası standartlar üzerinde tartışmaktadır.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku