Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’dan Yangın Konusunda Yeni Bir İş Birliği Daha

Ayvaz’dan Yangın Konusunda Yeni Bir İş Birliği Daha

  • 29.12.2011
  • 9755 Okunma

Tesisat sektöründeki güçlü markaların distribütörlüğünü başarıyla sürdüren Ayvaz, önemli bir iş birliğine daha imza attı. Yangın ürünleri konusunda geniş ürün gamına sahip, öncü bir firmanın daha distribütörü Ayvaz oldu.

Tesisat sektöründeki güçlü markaların distribütörlüğünü uzun yıllardır başarıyla sürdüren Ayvaz, önemli bir iş birliğine daha imza attı. Yangın ürünleri konusunda geniş ürün gamına sahip, öncü bir firmanın daha distribütörü Ayvaz oldu.

Uzun süren karşılıklı görüşmelerin ardından Aralık ayı itibarıyla bir araya gelen firma yetkilileri, yangın ürünleri konusunda özel bir anlaşmaya imza attı. Buna göre rekabetçi satış stratejileriyle yangın ürünleri konusunda küresel bir başarıya sahip olan firmanın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Ayvaz olarak belirlendi.

Anlaşma için Türkiye'ye gelen firma yetkilileri, imzaların atılmasından sonraki gün Ayvaz satış ekibine 'tam gün' süren bir eğitim düzenledi. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen eğitimin ardından konuşma yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, bu iş birliğinin değerine ve şirketin yangın konusundaki atılımlarına dikkat çekti.

Firmanın sprinkler uçları, çeşitli tipteki alarm vanaları, gazlı-köpüklü ve sulu söndürme sistemleri konusunda uzman olduğunu belirten Alpagut, firmanın lokomotif ürünlerinin UL belgesine sahip olmasının önemini vurguladı.

Ayvaz'ın bugün yangın ürünleri satış programında Viking, Nibco, Vision, Fivalco, Global Vision, Weflo, Val-Matic ve Cla-val markaları yer alıyor. Ayrıca firmanın yangın sistemleri ile ilgili olarak uzun süredir üretimini gerçekleştirdiği FM sertifikalı Sprinkler Bağlantı Hortumları, Kardan Mafsallı Deprem Kompansatörleri, U-Flex ve V-Flex Esnek Bağlantı Elemanları da büyük ilgi görüyor.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku