Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Türkiye’nin En Çok İhracat Yapan 1.000 Firmasından Biri Oldu

Ayvaz, Türkiye’nin En Çok İhracat Yapan 1.000 Firmasından Biri Oldu

  • 23.06.2022
  • 2816 Okunma

Başarılı ihracat çalışmalarıyla ülkemizi dünya arenasında temsil eden Ayvaz, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçı Araştırması’nda bu yıl da yerini aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İhracatın Şampiyonları ödül töreni ile birlikte “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Başarılı ihracat çalışmalarıyla adından söz ettiren Ayvaz, Türkiye’nin en çok ihracat yapan 623’üncü firması olarak listedeki yerini aldı.

Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, bu başarıyı mümkün kılan tüm Ayvaz ailesine teşekkür ederek “Ayvaz olarak dış ticarette uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımız, saha araştırmalarımız, stratejik yatırımlarımız ve iş birliklerimiz sayesinde bugün 110’dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 2021 yılı verilerine göre açıkladığı ‘İlk 1.000 İhracatçı’ listesinde yer almanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Emekleriyle markamızı dünya arenasına taşımamızı sağlayan tüm personelimize ve bize güç veren tüm iş ortaklarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku