Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz 227 Gazlı Söndürme Sistemleri Bozüyük Devlet Hastanesi'nde Kullanıldı

Ayvaz 227 Gazlı Söndürme Sistemleri Bozüyük Devlet Hastanesi'nde Kullanıldı

  • 13.12.2021
  • 1755 Okunma

Yangın grubunda sektöre kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Ayvaz, referanslarına bir yenisini daha ekledi. Şirket Bilecik’te yer alan Bozüyük Devlet Hastanesi’nin gazlı söndürme sistemlerini başarıyla kurdu.

Zengin ürün gamı, güçlü stok kapasitesi ve yenilikçi yaklaşımıyla farklı sektörlere güçlü çözümler sunan Ayvaz, yangın grubunda atılım yapmaya devam ediyor. Şirket, Ayvaz 227 adını verdiği gazlı söndürme sistemleriyle Türkiye’nin en prestijli projeleri için A’dan Z’ye anahtar teslim çözümler sunuyor. Projelendirmeden montaj aşamasına kadar sorumluluk üstlendiği Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi, şirketin son dönemde gazlı söndürme sistemleri alanında örnek anahtar teslim projesi olarak öne çıkıyor. Proje kapsamında kullanılan ürünlerin stoktan “derhal teslim” olarak yüklenici firmaya tedarik edildiği, silindirlerin dolumunun Ayvaz’ın merkez fabrikasında bulunan UL/FM onaylı dolum istasyonunda gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Ayvaz Yangın Ürün Müdürü Cem Kahraman, Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde hayata geçirdikleri başarılı gazlı söndürme sistemi projesinin ardından bu projede de tercih edildiklerini söyledi. Pandeminin en zorlu döneminde uzaktan görüşmelerle başlayan sürecin saha ziyaretleri ve keşiflerle devam ettiğini dile getiren Kahraman, “Ayvaz Yangın ekibindeki tecrübeli mühendis kadromuzun desteğiyle bu projeye başladık, hidrolik hesaplarımızı ve as built projemizi tamamladık. Mekanik ve elektrik birim şefliklerinden aldığımız onaylar neticesinde montaj ekibimiz sahada çalışmalara başladı. Yirmi günlük çalışma sonucunda boru basınç ve sızdırmazlık testleri dahil olmak üzere proje başarıyla tamamlandı. Ayvaz olarak bir hastanenin daha gazlı söndürme sistemi kurulumunu başarıyla gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi. Proje ve ürün temininin yanı sıra bakım ve süpervizörlük hizmetleri konusunda da görev alacaklarını belirten Kahraman; “Hastanemizin en kritik noktalarındaki yangından korunma sistemlerini Ayvaz 227 Gazlı Söndürme Sistemleri’yle kurduk, projeyi başından sonuna takip ettik. A’dan Z’ye; yani projelendirmeden ürün teminine, montajdan bakıma kadar ‘anahtar teslim’ çözüm sunduk. Aylar süren bu çalışmaya emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Ayvaz Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında

2018 yılından beri gazlı söndürme sistemleri konusunda satış yapan Ayvaz, hidrostatik testlerin de yapıldığı “Türkiye’nin ilk ve tek FM ve UL onaylı” gazlı söndürme dolum istasyonuna sahip. Bu tesiste HFC-125 ve HFC-227 gazlarının yanı sıra, onlara alternatif ve çevreci özelliklere sahip Ayvaz-5-1-12 gazının da dolum ve satışını da gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıllarda ülke çapında çok sayıda prestijli projede gazlı söndürme sistemleriyle yer alan şirket; Tekirdağ Şehir Hastanesi, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Malatya Onkoloji Hastanesi  ve Küçük Çamlıca TV ve Radyo Kulesi gibi onlarca projeye çözümler sundu.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi Hakkında

Aynı bölgede hizmet veren iki devlet hastanesinin birleştirilmesiyle oluşturulan ve yenilenen Bozüyük Devlet Hastanesi 250 yatak kapasitesine sahip. 46.319 m2 kapalı alanda 66 poliklinik, 37 yoğun bakım, 10 ameliyathane salonu ve tüm birimleriyle 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayan hastane; uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyor.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku