Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Türkiye Çapındaki Bayilerinin Kurumsal Dizaynını Güncelledi

Ayvaz, Türkiye Çapındaki Bayilerinin Kurumsal Dizaynını Güncelledi

  • 25.10.2021
  • 1776 Okunma

Kuruluşunun 73. Yılında Türkiye çapındaki 73 bayisi ile belgesel film çekimi gerçekleştiren Ayvaz, dokuz ay süren çalışma sonucunda yurdun dört bir yanındaki bayilerinin kurumsal dizayn taleplerini gerçekleştirdi.

Kuruluşunun 73. yılına Türkiye çapındaki 73 bayisi ile giren Ayvaz, bu anlamlı yılı adeta bayilerine adadı. Ödüllü bir yönetmenle Anadolu’nun dört bir yanındaki bayilerini gezerek “sektörün ilk orta metraj belgesel filmini” çeken şirket, çekimler esnasında tüm bayilerin kurumsal dizayn ihtiyaçlarını saptayarak uygulamalarını üstlendi. 26 şehirdeki 73 bayinin tek tek ziyaret edilerek taleplerin alınması, tasarımların hazırlanması ve uygulamaların yapılmasını içeren süreç toplam dokuz ay sürdü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İç Satış ve Pazarlama Müdürü Abdullah Tandoğan; 2021 yılını bayilerine adadıklarını, yılın başında tüm bayi çalışanlarına sürpriz hediyeler göndererek bu süreci başlattıklarını söyledi. Hediye gönderiminin ardından Ayvaz’ın 70. Yıl filmini de çeken ödüllü yönetmen Can Kılcıoğlu’yla masaya oturduklarını ve “73 yılda 73 bayi” projesini geliştirdiklerini belirti. Dört kişilik çekim ekibine Ayvaz’ın reklam ajansından bir personelin de katılmasıyla kurumsal dizayn güncelleme sürecine girdiklerini belirten Tandoğan “Türkiye çapındaki tüm bayilerin tek tek gezilerek hem belgesel filmimizin çekimlerini yapmak hem de kurumsal dizayn taleplerini toplamak istedik. Şirket yönetimimizin desteğiyle bu ekip 26 şehri kara yoluyla 3 ayda gezdi, 6.000 kilometre yol kat etti ve ihtiyaçları saptadı. Film ekibi kurgu sürecine geçerken, ajansımız da toplanan bilgiler ışığında tasarım ve uygulama çalışmalara başladı. Yorucu bir sürecin ardından Ekim ayı itibarıyla tüm tasarım ve uygulama çalışmalarımız tamamlandı. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve bize değerli vakitlerini ayıran bayilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yurt Çapındaki Bayiler Memnuniyetini Dile Getirdi

Ayvaz’ın bayilerinden de yapılan kurumsal dizayn çalışmalarıyla ilgili olumlu geri dönüşler alındı. Şirketin Ankara’da faaliyet gösteren bayisi Enertes Mühendislik’in şirket yetkilisi Yavuz Fidan “Ayvaz’ın desteğiyle yapılan bu çalışmalar, satışını yapmış olduğumuz ürünleri ve Ayvaz markasını hedef kitlemizin dikkatine sunmak ve markanın bilinirliğini ön plana çıkarmak adına son derece önemliydi. Müşterilerimiz Enertes’i Ayvaz ürünlerini satan yer olarak bilir. Kısacası Ayvaz markasının bilinirliği ve kalitesi her zaman fark edilir” dedi.

Ayvaz’ın Kayseri’deki bayisi As Teknik’in Genel Müdürü Mustafa Kızıl ise “Ayvaz ürünlerinin proseslerdeki performansı ile bilinirlik endeksi, bayi kurumsal dizayn çalışmaları ile daha yüksek değerlere ulaşıyor. Çalışmalar müşterilerimiz nezdinde beğeni gördüğü kadar saha ekibimiz üzerinde de aidiyet duygusunu güçlendiriyor. Tüm bu çalışmaların müşterilerimize ve saha ekibimize verdiği mesajı şu cümle ile ifade edebiliriz: Ayvaz, aksiyon ve inovasyon bakımından da sektörün en güçlü markası” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Berkon Proses Vana’nın kurucusu Alper Beyhan, Ayvaz’ın kurumsal dizayn çalışmalarının iç piyasadaki partnerlerine güven ve bağlılık duygusunu pekiştirdiğini; bayilerine sahada avantaj sağladığını söyledi. Tema Valf şirket ortağı Erdem Savran ise “Ayvaz tarafından bayimize verilen kurumsal dizayn hizmeti başarılı bir şekilde tamamlandı. Firmamız Tema Valf’in tanınırlığına katkı sağlayan bu çalışmalar bayi çalışanları için de motivasyon kaynağı oldu. Yapılan çalışmalarda vurgulanan ürün grupları da müşteriler için oldukça dikkat çekici” dedi.

Ayvaz İç Satış ve Pazarlama Müdürü Abdullah Tandoğan, bayilerden gelen olumlu geri dönüşlerin kendilerini motive ettiğini ve kurumsal dizayn çalışmalarına rutin olarak devam edeceklerini açıkladı. Tandoğan “Burada adı geçmeyen tüm bayilerimize de süreç boyunca bizlere verdikleri destek ve gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum. Ayvaz markasını hep birlikte daha yükseğe taşıyacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku