Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Bayi Belgesel Filmi Karşınızda!

Ayvaz Bayi Belgesel Filmi Karşınızda!

  • 7.10.2021
  • 2267 Okunma

Ayvaz olarak yine bir ilki gerçekleştiriyoruz, sektörün ilk “orta metraj” belgesel filmini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ayvaz olarak yine bir ilki gerçekleştiriyoruz, sektörün ilk “orta metraj” belgesel filmini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ayvaz olarak sektördeki 73. yılımızı Türkiye çapındaki 73 bayimizle birlikte kutluyoruz. Ayvaz markasının bugünlere gelmesinde büyük emeği olan tüm bayilerimize bu güzel filmi hediye ediyoruz.

 

Bayilerle aramızdaki gönül bağını ortaya koyan, Anadolu’nun dört bir yanındaki tam 26 şehirde çekimleri 3 ay, toplam hazırlığı 9 ay süren bu film için büyük emek veren tüm kişi ve kurumlara;

1948 yılında çıktığımız bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmayan, yerel bir şirketten küresel bir oyuncuya dönüşme sürecimizde bize güç veren tüm bayilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, iş birliği halinde olduğumuz tüm kurum ve kişilere, yani bizi oluşturan “büyük Ayvaz ailesine” yürekten teşekkür ediyoruz.

Bugün 4 ülkede üretim tesislerine sahip, 10 ülkede yerel firmaları, depoları ve satış ekipleri olan, 110 ülkeye başarıyla ihracat yapan bir şirket olarak daha büyük hedeflere, daha güzel yarınlara hep birlikte yol alacağımızı adımız gibi biliyoruz.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku