Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’dan Özel Çocukların Eğitim Gördüğü İlköğretim Okuluna Destek

Ayvaz’dan Özel Çocukların Eğitim Gördüğü İlköğretim Okuluna Destek

  • 6.10.2021
  • 1104 Okunma

Ayvaz İstanbul Bahçelievler’de yer alan, özel eğitim gereksinimi duyan çocukların öğrenim gördüğü ilköğretim okuluna temizlik malzemesi desteğinde bulundu.

Eğitim alanındaki sosyal sorumluluk faaliyetlerine önem gösteren Ayvaz’ın sıradaki durağı İstanbul oldu. Şirket Bahçelievler’de yer alan, özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü Özcan-Başak Halaç Özel Eğitim Uygulama Okulu'na temizlik malzemesi desteğinde bulundu. 30 sınıf ve 166 öğrenciye sahip okulun üç aylık temizlik malzemesi ihtiyacı bu güzel destekle karşılanmış oldu.

Süreçle ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Burçak Yılmaz; özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü okullarda temizlik malzemesi ihtiyacının diğer okullara oranla yüksek olduğunu, pandemi süreciyle birlikte kolonya ve dezenfektan kullanımının da arttığını söyledi. Yılmaz, iki yıl önce de Ayvaz’dan benzer bir talepte bulunduğunu ve olumlu geri dönüş aldığını söylerek bu yılki destekleri için şirkete teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Ayvaz olarak yalnızca ürün ve çözümlerimizle değil, sosyal sorumululuk faaliyetleriyle de sektörümüzde öncü olmak istiyoruz. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki ve farklı seviyelerdeki birçok eğitim kurumuna bugüne kadar elimizden geldiğince destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Desteğimiz küçük olsa da, bu alanda sektöre örnek olabildiğimiz için yaşadığımız mutluluk büyük” dedi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku