Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Hayat Kimya Vietnam Fabrikasında Ayvaz Ürünleri Kullanıldı

Hayat Kimya Vietnam Fabrikasında Ayvaz Ürünleri Kullanıldı

  • 7.07.2021
  • 2180 Okunma

Ayvaz dünya çapındaki prestijli projelere çözüm sunmaya devam ediyor. Şirket, Hayat Holding’e bağlı Hayat Kimya’nın Vietnam’daki yeni fabrikasında kompansatör, esnek metal hortum ve vanalarıyla yer alıyor.

Pandemi döneminde başarılı ihracat çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ayvaz, ürün ve çözümleriyle yurt dışındaki önemli projelerde yer almaya devam ediyor. Şirketin son durağı, Güneydoğu Asya’nın yükselen ülkesi Vietnam’daki Hayat Kimya fabrikası oldu.

Ayvaz, yüksek kaliteli ürünleri ve güçlü dış ticaret yapılanmasıyla dünyanın önemli yatırımlarında markasına yer açmaya devam ediyor. Son dönemde odaklandığı ülkelerden biri olan Vietnam’da kurulan yeni “Hayat Kimya” fabrikasında HVAC grubu vanaları, kompansatörleri ve fan-coil bağlantı hortumları ile yer alıyor.

Süreçle ilgili bilgi veren Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut; projede ihtiyaç duyulan, farklı normlarda istenen ürünlere Ayvaz olarak rahatlıkla cevap verebildiklerini söyledi. Zengin ürün gamı ve özel üretim büyük çaplı vanalarıyla rakiplerine fark attıklarını dile getiren Alpagut “Böylesi ciddi projelerde yer almak için ürün kaliteniz yetmez; marka bilinirliğiniz ve uluslararası deneyiminiz de yüksek olmalı. Ürün gamınız zengin, termin süreleriniz optimum olmalı. Biz Ayvaz olarak, tüm bu vasıflara sahip olduğumuz ve yer almayı planladığımız ülkede istenen şartları yerine getirebildiğimiz için başarılıyız. İş ortaklarımızın beklentilerini üst düzeyde karşılama hedefiyle yol alıyoruz” dedi.

Ayvaz’ın başarılı ihracat çalışmalarının arkasında ciddi bir Ar-Ge yatırımı yattığını söyleyen Alpagut, pandemi döneminde ‘katma değeri yüksek’ ürün ve çözümler geliştirme çalışmalarına hız kazandırdıklarını söyledi. İthal ürünlere alternatif olabilecek, üstün özelliklere sahip yerli ürünlerle ihracatta daha büyük başarılar hedeflediklerini söyleyen Alpagut, “Bu çalışmalar ve başarılar ülkemiz için kazanımdır. Ayvaz ailesindeki tüm arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku