Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Çin’in En Büyük Soğutma Fuarı China Refrigeration Expo’da Yerini Aldı

Ayvaz Çin’in En Büyük Soğutma Fuarı China Refrigeration Expo’da Yerini Aldı

  • 8.04.2021
  • 3587 Okunma

Dünyanın her köşesinde yeni yatırımlar ve kuvvetli ortaklıklarla büyüme stratejisi olan Ayvaz, bu yıl Şangay’da düzenlenen ve 2.000’den fazla şirketin katıldığı China Refrigeration Expo’daki yerini aldı.

Pandemi sürecindeki öncü adımları ve başarılarıyla dikkat çeken Ayvaz, Covid vakalarının Çin’de kontrol altına alınmasıyla birlikte “dünya çapında düzenlenen ilk canlı fuar”da yerini aldı. Bölgede yeni yatırımlar ve kuvvetli ortaklıklarla büyüme stratejisine sahip şirket, bu yıl Şangay’da düzenlenen China Refrigeration Expo’daki standında Çinli müşteri ve bayilerine yeni ürün ve çözümlerini sunma fırsatı buldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Dünyanın bir yıldır öncelikli gündemi olan pandemi, sosyal hayattan iş hayatına kadar hayatımızın her alanını etkilemeye devam ediyor. Bu süreci kontrol altına almayı başaran belki de tek ülke olan Çin’de fuarlar yüz yüze olarak düzenlenmeye başladı. Ayvaz olarak yıllardır katıldığımız China Refrigeration Expo, bu sene dünya çapında yüz yüze gerçekleştirilen ilk büyük organizasyon oldu” dedi.

Fuarda Ayvaz Anti-Vibrasyon Hortumları Öne Çıktı

Çok uluslu operasyon gücü sayesinde Ayvaz’ın bu süreci avantaja çevirdiğini dile getiren Alpagut, “Piyasa şartları ne olursa olsun sektördeki öncü rolümüzü korumaya, işimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Küresel çapta yerel bir firma olma vizyonumuza sıkı sıkıya bağlı kalarak Çin’deki atılımlarımıza hız kazandırıyoruz. Çin’deki iş ortaklıklarımızla ve büyüme modelimizle ülkemizdeki birçok firmaya ilham olduğumuzu biliyoruz. Ayvaz ailesi olarak bu başarımızla gurur duyuyoruz. Şangay’da düzenlenen CRH 2021’de yer almak sektör paydaşları için de, bizim için de çok anlamlı. Bildiğiniz üzere yaklaşık bir yıldır tüm fuarlar, zirveler, kongreler online ortamda gerçekleştiriliyor. Bu fuar, Çin’in Covid sürecini kontrol altına almasıyla birlikte sektörümüzde yüz yüze, canlı olarak düzenlenen ilk organizasyon. 50 bin metrekare alanda, dünya çapında 2.000’den fazla firmanın katıldığı bu fuarda dopdolu bir stantla yerimizi aldık. Özellikle anti-vibrasyon hortumlarımızla ilgi odağı olduk” dedi.

“Ayvaz China, Bölgedeki Stratejik Gücümüz”

Ayvaz’ın bugün merkez fabrikasından 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yaptığını söyleyen Alpagut, dünya çapında gelen taleplere hızlı ve rekabetçi şekilde yanıt verebilmek için bölgesel üretim üsleri kurduklarını dile getirdi. Ayvaz’ın merkez fabrikasının yanı sıra Rusya, Bulgaristan, Polonya ve Çin’deki üretim tesisleriyle fark yarattığının altını çizen şirket yetkili “Faaliyet gösterdiğimiz her ülkede kolay ulaşılabilir, hızlı çözümler sunan ve bulunduğu yerin ticari şartlarına mükemmel uyum sağlamış yerel bir firma olarak yapılanıyoruz. Çinli yeni iş ortağımız bu yolda bize büyük bir fayda sağladı. Onların vizyonudan ve desteğinden de yararlanan Ayvaz’ın Çin’deki varlığı güç kazandı. Biz kendi başımıza 2014’ten 2019’a kadar yıllık ortalama %20-30 büyürken, %100 yabancı bir marka olmanın getirdiği endişeleri gidermek için çaba sarf ediyorduk. Büyük bir yerli grupla birlikte çalışmaya başlamamız bizi daha hızlı “yerel” yaptı demek doğru olur. Çin’deki yapılanmamız geçtiğimiz yıl 8 ay gibi kısa bir sürede %300 büyüyerek Ayvaz’ın grup şirketleri  içinde büyüme rekoru kırdı. Bu başarının arkasında büyük bir ekip çalışmasının olduğunun altını çizmek isterim ve tüm Ayvaz personeline müteşekkirim” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku