Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz’ın Koronavirüs Formülü Dünya Sağlık Örgütü’nde Görüşülüyor

Ayvaz’ın Koronavirüs Formülü Dünya Sağlık Örgütü’nde Görüşülüyor

  • 1.04.2021
  • 3518 Okunma

Ayvaz AR-GE ve sağlık ekibinin koronavirüse karşı geliştirdiği ve merkez fabrikasında bir süredir test ettiği gizli formül bugün Dünya Sağlık Örgütü’nün yüksek konseyince masaya yatırılıyor. Şirket, sağlık sektöründe attığı bu adımla dünya çapında yankı uyandırmaya hazırlanıyor.

Oxford, AstraZeneca ve Biontech gibi dünya devi firmaların aşı yarışları devam ederken;  Ayvaz AR-GE ve sağlık ekibinin koronavirüse karşı geliştirdiği ve bir süredir test ettiği gizli formül, bugün Dünya Sağlık Örgütü’nün yüksek konseyince masaya yatırılıyor. Şirket çalışanlarından birinin evdeki temizlik malzemelerini yanlışlıkla karıştırmasıyla bulduğu ve Covid-19 semptomlarını bıçak gibi kesen karışım, dünya sağlık tarihine damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Rastlantı Sonucu Bulunan Gizli Formül!

Konuyla ilgili açıklama yapan şirket yetkilisi, şirket çaycısının bu formülü bulduğunu söyledi. Yetkili; “Çaycımız geçtiğimiz ay nezle oldu, dinlenmek için eve gitti. Semptomlarının arttığını görünce test yaptırmaya karar vermiş. Covid pozitif olduğunu öğrenmiş. Şirketimizde hiç kimseye bulaştırmamış olması sevindiriciydi. Hastalığının ağırlaştığı bir gün evde temizlik yapmaya kalkmış, birçok temizlik malzemesini bir kovada ılık suyla karıştırmış ve paspas yaparken bir anda aşırı derecede iyi hissetmiş. Ertesi gün bizi aradı, sesi çok dinç geliyordu. Şu an işe gelebilirim ve tüm fabrikaya 24 saat çay dağıtabilirim dedi. Bir acayipti” dedi. Olayın ardından şirketin tüm departmanlarından birer temsilciyle toplantı yapan şirket yetkilisi; “Ben çaycımızın başından geçenleri anlatırken Ar-Ge müdürümüz ve şirket doktorumuz sessizce göz göze geldiler. ‘Biz anladık’ der gibi birbirine bakarak kafalarını aşağı yukarı salladılar. Ben ‘Neyi anladınız?’ der gibi yüzlerine baktım tek tek. Onlar bakışımı fark etmedi bile. Hala ‘Biz anladık’ der gibi bakışıyorlardı” dedi.

Baraja Bir Kova Çözelti Dökülecek, Korona Bitecek!

Toplantıdan sonra Ar-Ge ve sağlık ekibinin şirket çaycısını ziyarete gittiğini söyleyen şirket yetkilisi; “Bu ekip günlerce laboratuvardan çıkmadı, saçları sakalları birbirine karıştı. Bir sabah ellerinde 4 klasör raporla odama geldiler. Bitap haldeydiler ama mutluydular. Raporları okuduğumda şok oldum. Çaycımızın formülü geliştirilmiş ve koronavirüsün çaresi bulunmuştu. Formül, şehirlere şebeke suyu sağlayan barajlara 1 kova döküldüğünde; insanların evlerindeki musluklardan birer yudum su almaları yetecekti. Bunu pilot bölgemizde test ettik, %100 başarı gördük. Dünya Sağlık Örgütü bu formülümüzü bugün yüksek konsey düzeyinde ele alıyor… Ayrıca bugün 1 Nisan, sizleri bu zor günlerde biraz olsun gülümsetebildiysek ne mutlu bize” diyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku