Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Sektördeki 73. Yılını 73 Bayisiyle Birlikte Kutluyor

Ayvaz Sektördeki 73. Yılını 73 Bayisiyle Birlikte Kutluyor

  • 3.02.2021
  • 2247 Okunma

Türkiye tesisat sektörünün köklü firması Ayvaz, sektördeki 73. yılını bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan bayileriyle birlikte kutluyor. Üstelik 73. yılına 73 bayi ile birlikte giren Ayvaz, bu anlamlı yılı bayi çalışanlarına dağıttığı küçük hediyelerle ve sektörde ilk niteliğini taşıyacak “orta metraj” bir bayi belgesel filmiyle kutlamaya hazırlanıyor.

Bundan 73 yıl önce küçük bir ekiple üretim yapmaya başlayan Ayvaz; bugün sadece merkez fabrikasında 500’ün üzerinde çalışana sahip, Türkiye tesisat sektörünün dev bir şirketi haline geldi. Ürün ve çözümleriyle ülke sınırlarını çoktan aşan Ayvaz’ın bu başarısının ardında bir aile gibi kol kola yürüdüğü bayileri önemli bir paya sahip.  Bunun öneminin ve değerinin farkında olan Ayvaz, 73. yılını yurdun dört bir yanındaki 73 bayisiyle kutlama kararı aldı. Bu anlamlı tesadüf vesilesiyle Ayvaz, tüm bayilerinde çalışan 600’ün üzerindeki personele yeni yıl hediyeleri göndererek yıla başladı. Bununla da yetinmeyen Ayvaz, tüm Ayvaz ailesinin hafızasına kazınacak “sektörün ilk” belgesel tadındaki bayi filmi için hazırlıklara başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, kurdukları iş ortaklıklarının nesiller boyu süren, güçlü bağlara dönüşmesini her zaman amaçladıklarını ve mevcut bayileriyle bunu başardıkları söyledi. “Başarılarımız aynı zamanda bayilerimizin de başarısıdır” diyen Alpagut sözlerine şöyle devam etti: “Bayilerimizin bazıları otuz yılı aşkın süredir Ayvaz bayisi. En yenisi ise birkaç aydır. Eski çalışanlarımızdan “bayi” olan da var... Kaç yıllık olduğu fark etmeksizin marka elçiliğimizi yapan tüm bayilerimizle her zaman özenli bir iletişim yürütmeye dikkat ediyoruz. Ticaretin soğuk kurallarının aramızdaki sıcaklığı bozmasına izin vermemeye çalışıyoruz. Ayvaz kalitesini ülkenin dört bir yanına ulaştıran bayilerimiz bizim göz bebeğimiz. O nedenle bu anlamlı yılı onlara adadık.”

Ayvaz’dan Tüm Bayi Çalışanlarına Sürpriz Yeni Yıl Hediyesi

Ayvaz, 73. yılına 73 bayi ile girmesi vesilesiyle tüm bayilerinde görev yapan tüm çalışanlara anlamlı bir sürpriz yapmak istedi. Türkiye’nin her yanında Ayvaz kalitesinin ve güvenilirliğinin birer temsilcisi olan bayilerini tek tek aradı ve unvan fark etmeksizin her bir çalışanın adını ve beden numaralarını topladı. 73 bayideki 600’ün üzerindeki çalışana üzerinde çalıştıkları bayinin adının yazdığı bir polar ceket, kolonya ve 10’lu maskeden oluşan yılbaşı hediyesi gönderdi. Her bir hediye, kişiye özel teşekkür notlarıyla paketlendi. Bu jest bayilerden oldukça güzel geri bildirimler aldı. Pek çok bayi çalışanı, üzerlerine Ayvaz ailesinin bir parçası olduklarını gösteren ceketlerini giymiş halde fotoğraflar çekilerek Ayvaz’a gönderdiler.

Sektörde Bir İlk Olacak Proje: Ayvaz Bayi Belgesel Filmi Geliyor

Daha önce Ayvaz’ın 70. yılı için Ayvaz çalışanlarının yer aldığı anlamlı ve çok beğenilen bir film çeken Ayvaz, şimdi de bayilerinin odak noktası olacağı yeni bir film projesine start verdi. “73. Yılımızda 73 Bayi” konseptli belgesel film ile ilgili çok heyecanlı olduklarını belirten Alpagut, bunun sektörde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir iş olduğunun altını çizdi. “Orta metraj olmasını planladığımız film için Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimiz gezilecek. Sadece çekimlerinin yaklaşık 3 ay süreceği büyük bir film projesi bu. Sektör dışındakilerin bile seyrederken keyif almasını isteyeceğimiz tatta bir iş olacak. Bu adeta bir belgesel olacak. Nasıl bir sonuç çıkacağını inanın biz bile merak ediyoruz” diyen Alpagut; bayi belgeselini daha önceki filmlerinde birlikte çalıştıkları ödüllü yönetmen Can Kılcıoğlu’nun çekeceğini açıkladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku