Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Gelenekselden Dijitale: Ayvaz’dan Örnek Bir Eğitim Manevrası

Gelenekselden Dijitale: Ayvaz’dan Örnek Bir Eğitim Manevrası

  • 18.08.2020
  • 2358 Okunma

Dünyanın neresinde olursa olsun çözüm ortağı olduğu sektör üyeleri için eğitimler ve seminerler düzenleyen Ayvaz, pandemi sürecinde de hız kesmedi. Değişen koşullara çabucak adapte olan şirket, dijital çağın olanaklarını kullanarak eğitim alanında örnek uygulamalar ortaya koydu.

Kurum içi eğitimlerinin yanı sıra ülkemizde ve dünyanın farklı noktalarında düzenlediği sektörel eğitimler ve seminerlerle bilinen Ayvaz, eğitim maratonuna pandemi sürecinde de ara vermedi. Geleneksel eğitimlerle eriştiği kitleye dijital çağın olanaklarıyla seslenmeyi hedefleyen şirket, “Ayvaz Webinars” adını verdiği eğitim serisiyle bu alandaki dönüşümünü örnek hızda gerçekleştirdi.

Ayvaz Webinars’ta 3.000 Kişiye Eğitim Verildi

Sektöre her zaman yenilikler getiren Ayvaz, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs süreci başladığından beri geleneksel eğitimlerini dijitale dönüştürerek yoluna devam etti. Alanında uzman kişilerle sektör üyelerini ücretsiz ve interaktif eğitimlerde bir araya getiren şirket, 3 ay gibi kısa bir sürede 50’den fazla eğitim düzenleyerek 3.000 kişiye eğitim verdi.

Kolay, Keyifli ve İnteraktif Bilgi Paylaşımı

Sektör üyelerinin özellikle sokağa çıkma yasağı dönemlerini verimli geçirmesini hedefleyen eğitimciler Microsoft Teams ve Gotowebinar platformlarını kullanarak pratik, eğlenceli ve soru-cevaplarla dolu eğitimlere imza attılar. Eğitimlere kayıt olanlara özel gönderilen e-davetiyeler ve SMS’lerle katılım sürecinin gerçekleştiği Ayvaz Webinars’ta; eğitimlerin, konuların ve eğitimcilerin etkinliğinin ölçülmesi için katılımcılara bir de anket de yapıldı.

Dikkat çekici eğitimleriyle sektör üyelerinin karşısına sık sık çıkan Ayvaz Proje ve Eğitim Danışmanı H. Tarık Güner; Ayvaz Webinars sürecinde bilginin keyifle paylaşıldığı, organize ve kaliteli bir iş ortaya koyabildiklerini söyledi. Özel olarak kendilerini arayıp takdir ve teşekkürlerini sunan birçok kişi olduğunu dile getiren Güner, “Katılımcılarımızın ortak sözleri, sektöre ve ülkeye katkılarımızı önemsedikleri yönündeydi. Eğitimlere gösterilen ilgi her zaman yüksek düzeydeydi. Eğitimlerimizi çok sık düzenlemiş olsak da, insanların evde olduğu bu dönemde ‘Ayvaz çalışıyor ve bizimle’ algısı müşterilerimizin zihnine yerleşti” dedi.

Ayvaz Webinars Eğitimleri Youtube’da

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ayvaz Yangın Grubu Ürün Müdürü Yusuf Koç da, düzenledikleri webinar’ların sektör üyeleri tarafından büyük beğeni topladığını ve video kayıtlarının istendiğini söyledi. Bunun üzerine Youtube’da “Ayvaz Akademi” adında bir kanal oluşturarak eğitimleri paylaşmaya başladıklarını dile getiren Koç, “yeni normal” adını verdiğimiz gelecek dönemde uzaktan eğitimlerin devam edeceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku