Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Pandemi Sürecini Küresel Çapta Büyüyerek Geçiriyor

Ayvaz Pandemi Sürecini Küresel Çapta Büyüyerek Geçiriyor

  • 24.07.2020
  • 2158 Okunma

Ayvaz dünya gündemini uzun süredir meşgul eden pandemi sürecinde, kurumsal önlemleri, iş stratejileri ve uluslararası çapta attığı başarılı adımlarla öne çıkıyor. Şirket bu dönemde hızlı bir büyüme gerçekleştiriyor.

Sektöre ilkleri kazandırma felsefesiyle hareket eden Ayvaz, tüm dünyayı sosyal ve ekonomik olarak olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs sürecini örnek bir başarıyla geçiriyor. Sektördeki birçok firmanın “vites küçülttüğü” pandemi sürecinde uluslararası deneyimlerini avantaja çeviren şirket, yılın başından beri yurt içinde ve yurt dışında ciddi bir büyüme kaydediyor.

Pandemi sürecini olumsuzluklardan etkilenmeden geçiren Ayvaz, farklı ülkelerdeki üretim ve satış yapılanmalarından gelen deneyimleri analiz ederek başarısını perçinliyor. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut konuyla ilgili olarak “Covid süreci Çin’de henüz başladığında, biz Çin’deki fabrikamızda ne gibi önlemler alabileceğimizi, çalışma ortamlarını nasıl düzenleyebileceğimizi ve üretim sürecini nasıl yönetebileceğimizi planlamaya başlamıştık. Bu planlar hayata geçirildiğinde ve hatta iyileştirmeleri yapıldığında Türkiye’de henüz Covid süreci başlamamıştı bile. Biz önlemlerimiz ve operasyon planlarımızla birlikte Türkiye’de Covid sürecinin başlamasını bekledik. Süreç başladığında ise tabiri caizse düğmeye bastık. Aldığımız hızlı aksiyonun sektörümüzdeki ve hatta ülkemizdeki birçok firma için yol gösterici olduğunu düşünüyorum” dedi.

Çin’deki Yapılanmamız 8 Ayda %300 Büyüdü

Pandemi sürecinde üretimi hiç durdurmadıklarını, kısa bir süre stoklarını güçlendirmek için çalıştıklarını dile getiren şirket yetkilisi, sonrasında bu stokları artan taleplere hızlı yanıt verebilecek şekilde kullandıkları ve rakiplerine fark attıklarını söyledi. “Merkez fabrikamızın yanı sıra üretim tesislerimizin bulunduğu Bulgaristan ve Polonya, pandemi sürecinde ciddi bir büyüme kaydetti. Yine üretim tesislerimizin bulunduğu ve 2019 yılında Çinli bir grupla ortaklık kurduğumuz Çin’deki yapılanmamız ise 8 ayda %300 büyüyerek şirketimiz içinde büyüme rekoru kırdı” diyen Alpagut, bu başarının arkasında büyük bir ekip çalışması olduğunun altını çizerek Ayvaz personeline müteşekkir olduklarını söyledi.

Ayvazonline Bu Süreçte Öne Çıktı

Koronavirüs süreciyle birlikte insanların bilgisayar başında veya cep telefonunda daha çok vakit geçirdiklerini söyleyen Alpagut, e-ticaret siteleri olan Ayvazonline’ın bu dönemde öne çıktığını dile getirdi. Müşterilerine internete bağlı herhangi bir cihazdan Ayvaz ürünlerini rahatlıkla inceleme, peşin fiyatına 4 taksit ve ücretsiz kargo imkanıyla güvenli alışveriş yapma imkanı sunduklarını söyleyen Alpagut, önümüzdeki süreçte Ayvazonline’ın satış rekorları kıracağını söyleyerek sözlerini noktaladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku