Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Sakarya Arifiye'de Bulunan Fen Lisesi'ne Destekte Bulundu

Ayvaz, Sakarya Arifiye'de Bulunan Fen Lisesi'ne Destekte Bulundu

  • 16.01.2020
  • 2861 Okunma

Üniversitelerin mühendislik fakülteleri ve meslek liseleri başta olmak üzere, yurt çapındaki eğitim kurumlarına gösterdiği destekle adından söz ettiren Ayvaz’ın sıradaki durağı Sakarya oldu. Şirket, Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nin bir sınıfını yeniledi.

 

Eğitime verdiği destekle sektöre örnek olmaya çalışan ve bu alanda çıtasını sürekli olarak yukarı taşıyan Ayvaz, Sakarya’da bulunan Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nin bir sınıfını yeniledi. Okul Müdürü Eray Uğur Çam’dan gelen yazılı destek çağrısı üzerine harekete geçen Ayvaz yetkilileri, okulun 30 kişilik bir sınıfında kullanılacak yeni sıraların alımını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Eray Uğur Çam “Aslında her şey ‘öğrencilerimiz yeni, ergonomik, motive edici, kendini değerli hissetmelerini sağlayacak sıralarda oturmalı’ düşüncesi ile başladı. Milli Eğitim Bakanlığımızdan gelen ödenekle başlayan sürece okul idaremiz, aile birliğimiz ve velilerimiz devam ederek okulumuzu sahiplendik. Gönüllü velilerimizin ve aile birliğimizin destekleri, hayırsever kurum ve kuruluşların maddi ve ayni yardımları, öğrencilerimizin harçlıklarını bir araya getirmesi, biz öğretmenleri ‘çorbada bizim de tuzumuz olsun” mantığı ile sınıf sıralarının finansmanını sağlamaya yöneltti. Lisemize destek olan Ayvaz’a çok teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sürece dair bilgi veren Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut “Sosyal sorumluluk çalışmalarımıza her yıl belli bir bütçe ayırıyoruz, gelen çok sayıda talebi değerlendirdikten sonra elimizden gelen desteği göstermeye gayret ediyoruz. Eğitime ve geleceğe yönelik desteklerimiz sayesinde, bu topraklara olan vefa borcumuzu bir nebze de olsun ödemiş olduğumuzu hissediyoruz. Aslında hepsinden önemlisi, sektörde bu alanda da öncülük ederek diğer şirketlere örnek olmak ve sosyal sorumluluk konusunda bir ivme yaratmak istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz ay, kısa adı “KAÇUV” olan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na ayni destekte bulunduklarını söyleyen şirket yöneticisi “Odağımız gelecek nesil. Bu noktadan baktığınızda yalnız eğitim değil, sağlık alanında da çocukları ve gençleri ilgilendiren konulara sıcak bakıyoruz. Şu an eğitime destek alanında iki yeni proje üzerinde daha çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bunlardan birincisi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yer alan Yüreğil İlköğretim Okulu. Bu okuldaki ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerimize Ayvaz olarak mont ve bot yardımında bulunuyoruz. İkincisi ise, Bahçelievler’de bulunan Özcan-Başak Halaç Özel Eğitim Uygulama Okulu. Bu değerli eğitim kurumumuzun da 1 yıllık temizlik malzemesi ihtiyacını karşılamak için adım atmış bulunuyoruz. Bizi çok mutlu eden bu iki projeyle ilgili yakında daha detaylı bilgi vereceğiz” dedi.

Sakarya Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi hakkında

Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi 1937 yılında “Arifiye Eğitmen Yetiştirme Kurumu” adıyla ilk eğitimlerini vermeye başlayan; sırasıyla Arifiye İlk Öğretmen Okulu, Arifiye Öğretmen Lisesi ve Sakarya Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi isimleri ile günümüze kadar gelen bir okuldur. O tarihten bugüne kadar binlerce mezun vermiş ve ülkenin geleceğine yön veren insanların yetişmesine imkan sağlamış köklü bir okuldur.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında FEN LİSESİ’ne dönüştürülmüş ve şu an ülkenin en iyi üniversitelerine, Tıp Fakültelerine, Mühendislik Fakültelerine, Eczacılık Fakültelerine, Diş Hekimliklerine ve diğer alanlardaki bölümlere öğrenci gönderen bir okuldur. Ayrıca okul yaş seviyeleri içerisinde başarı yüzdesi %1,37 - %3.99 arasında öğrenci kayıt eden, 480 öğrencisi bulunan, ülkemizin nitelikli okullarından biri konumundadır.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku