Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, 2020 Yılında 10 Noktada Vermeyi Hedeflediği Yurt İçi Eğitim Seminerlerine Erzurum ve Denizli ile Başladı

Ayvaz, 2020 Yılında 10 Noktada Vermeyi Hedeflediği Yurt İçi Eğitim Seminerlerine Erzurum ve Denizli ile Başladı

  • 24.12.2019
  • 2398 Okunma

Mekanik tesisat sektörünün köklü firması Ayvaz, ürün gamına yeni eklediği ürün ve çözümleri paylaşmak için Türkiye çapında seminerler vermeye başladı. Aralık ayında Erzurum ve Denizli’de gerçekleştirilen seminerlere özel sektörden ve kamu sektöründen 200’ün üzerinde kişi katıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Antalya’da düzenlediği “Globally Local” sempozyumları ile sektörü bir araya getiren Ayvaz, 2020 yılında 10 bölgede gerçekleştirmeyi planladığı seminer dizisine Erzurum ve Denizli’deki eğitimleriyle başladı. 18 ve 20 Aralık’ta düzenlenen seminerlerde 200 kişiyi ağırlayan şirket; Ayvaz markalı gazlı söndürme sistemleri, pano içi söndürme sistemleri, yüksek basınçlı vanalar ve buhar grubundaki yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Enerji yönetimi ve enerji tasarrufu başlıklarında da önemli bilgilerin paylaşıldığı seminerlerde Ayvaz’ın dünya çapındaki yeni yatırımları ve projeleri de katılımcılara aktarıldı.

Sektöre kazandırdığı yeni ürün ve çözümleri anlatmak için bölgesel nitelikte seminerler düzenlemeye başlayan Ayvaz’ın ilk durağı Erzurum oldu. Şirketin Palandöken Sway Hotels’de düzenlediği, buhar ve yangın ürünlerine odaklanan seminerine Doğu Anadolu bölgesinin önemli kurum ve kuruluşlarından 100’ün üzerinde temsilci katılım gösterdi. Taahhüt firmaları ve fabrikaların enerji müdürleri ve genel müdürleri seviyesinde bir katılımcı profiline sahip olan seminere; Arkoz Holding, Ağrı Çimento, Albayrak Holding ve Erzurum Şeker Fabrikası gibi bölgenin önemli kurum ve kuruluşları büyük ilgi gösterdi.

Ayvaz Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yalçın Özçelik’in “Ayvaz Yüksek Basınç Vanaları” adlı sunumuyla başlayan seminer programı, Eğitim ve Proje Danışmanı H. Tarık Güner’in “Buhar Tesisatlarında Enerji Verimliliği ve Kullanım Alanları” başlıklı eğitimiyle devam etti. Güner’in ilgi çekici eğitiminin ardından sözü alan Ayvaz Yangın Grubu Ürün Müdürü Yusuf Koç ise “Sulu, Köpüklü ve Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri” üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut ise Ayvaz’ın tarihçesini, küresel satış ve pazarlama yapısını, yeni yatırımlarını ve hedeflerini katılımcılarla paylaşarak seminerdeki yerini aldı.

Katılımcılardan gelen soru-cevaplarla daha verimli  hale dönüşen seminer, eğitimlerin ardından yenen akşam yemeği ile son buldu. Şirket, Erzurum’daki seminerinden iki gün sonra benzer bir programla Denizli’deki sektör üyeleriyle buluştu.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku