Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz'ın Hikayesini Anlatan Film Oscar’da Ülkemizi Temsil Edecek

Ayvaz'ın Hikayesini Anlatan Film Oscar’da Ülkemizi Temsil Edecek

  • 1.04.2019
  • 3961 Okunma

Sektöre kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Ayvaz, şimdi de sinema tarihine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Ayvaz çalışanlarının yazdığı ve ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği “When I was in Ayvaz” adlı uzun metrajlı film, 92. Oscar Ödülleri’nde ülkemizi temsil edecek.

1948 yılında kurulan ve sektöründe her zaman öncü olan Ayvaz, ülkemizi dünya çapında başarıyla tanıtmaya devam ediyor. Senaryosunu Ayvaz çalışanlarının yazdığı ve çekimleri tam üç yıl süren “When I was in Ayvaz” adlı film, 92. Oscar Ödülleri’nde “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz yetkilisi, başından beri büyük bir özenle ve gizlilikle yürüttükleri uzun metrajlı film projelerinin Oscar’a aday olmasından ötürü büyük gurur duyduklarını söyledi. Bu başarının arkasında büyük bir ekibin yer aldığını belirten şirket yetkilisi “Yöneticilerimizden satış kadromuza, şirket şoförlerimizden muhasebe elemanlarımıza kadar, Ayvaz ailesinin bilumum üyesi, bu eseri ortaya koyabilmek için üç yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştı. Öylesine titiz bir senaryo ve iyi bir oyunculuk ortaya koyduk ki; yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan kameranın arkasına geçti ve sadece bir kez ‘kayıt’ tuşuna bastı. 90 dakika sonra da ‘Durdur’ tuşuna bastı… Çekim bittiğinde yönetmenimiz hafıza kartını makineden çıkardı, eline aldı ve ‘Bu kartı alın, naylon patpata sarın ve direkt Oscar’a kargoyla gönderin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok’ dedi. Yani projeye o kadar inandı…” diyerek proje sürecindeki gelişmeleri aktardı.

Oscar Almak Hiç Zor Değil!

Oscar’ı aldıkları gün, maaşları Bitcoin ile ödemeye başlayacaklarını da müjdeleyen şirket yetkilisi, bunun şirket çalışanları açısından heyecan verici olacağının altını çizdi. “Düşünsenize, maaş günü gelmiş ve Bitcoin dip yapmış. Gerçekten heyecan verici. Yani öyle olur umarım” sözleriyle yeni sistemlerini anlattı.

Son olarak; uzun metrajlı filmleri için yıllarca çalıştıklarını ve Oscar almanın sırrını çözdüklerini dile getiren yetkili “İnanın bana, Oscar almak hiç zor değil. Önemli olan nasıl bir strateji ve yolla ona ulaşacağınızı bilmek… Mesela otobüsle mi, tramvayla mı, taksiyle mi? Eminönü’ne en kolay, en trafiksiz şekilde nasıl ulaşabilirsiniz? Bunu çözerseniz, Tahtakale’de sizi onlarca Oscar bekliyor” diyerek bugünün 1 Nisan olduğunun altını çizdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku