Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Zimbabve Atağı İle Birlikte Artık 100 Ülkeye İhracat Yapıyor

Ayvaz, Zimbabve Atağı İle Birlikte Artık 100 Ülkeye İhracat Yapıyor

  • 16.11.2018
  • 5156 Okunma

Uluslararası arenada adından başarıyla söz ettiren Ayvaz, ihracat yaptığı ülkelerin arasına Zimbabve’yi de ekledi. Firma bu atağıyla birlikte ihracat yaptığı ülke sayısını 100’e çıkardı. 

Uluslararası arenada adından başarıyla söz ettiren Ayvaz, ihracat yaptığı ülkelerin arasına Zimbabve’yi de ekledi. Firma bu atağıyla birlikte ihracat yaptığı ülke sayısını 100’e çıkardı.

Başarılı ihracat çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Ayvaz, markasını daha önce ayak basmadığı ülkelere taşımaya devam ediyor. Firma, Zimbabve Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiği satış faaliyetiyle birlikte ihracat yaptığı ülke sayısını bu ay itibarıyla 100’e çıkardı.

1948’de kurulan ve bu yıl 70. yılını kutlayan Ayvaz, yurt dışındaki yatırımlarına ve satış geliştirme çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay Kazakistan’da açtığı deposuyla Asya bölgesinde lojistik avantaj yakalayan şirket, markasını hedef bölgelerinden biri olan Afrika’nın güneyine; Zimbabve’ye taşıdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Üyesi ve Dış Satış Müdürü Yeşim Saraç, Afrika’nın güneyinde yer alan Zimbabve Cumhuriyeti’ne yapılan bu ihracatın Ayvaz için özel bir önem taşıdığını söyledi. Şirketlerinin 70. yılında tam 100 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinin altını çizen Saraç, Ayvaz markasını dünyanın dört bir yanında “yerel bir marka” haline getirme vizyonuyla yol aldıklarını dile getirdi.

İhracatın hem Ayvaz hem de ülkemiz için her zamankinden çok önem taşıdığını dile getiren Saraç, “Markamızı uluslararası arenada ön planda tutuyoruz ve artık 100 ülkeye başarıyla ihracat yapıyoruz. Ülkemizi dünyaya tanıtma ve firma olarak sürekli büyüme hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku