Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Çalışanları Geleneksel Langırt Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

Ayvaz Çalışanları Geleneksel Langırt Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

  • 19.07.2018
  • 5296 Okunma

Şirket içi motivasyon faaliyetleriyle adından söz ettiren Ayvaz, çalışanları arasında sürpriz ödüllü langırt turnuvası düzenledi. Büyük mücadelelere sahne olan turnuvaya katılan 52 kişi, 8 hafta boyunca kıyasıya yarıştı.

Mekanik tesisat sektörünün öncü firması Ayvaz, personelinin motivasyonunu artırmak ve stresten uzaklaşmalarını sağlamak için çalışanlar arası langırt turnuvası düzenledi. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen turnuva, beyaz yaka ve mavi yaka ayrımı olmaksızın 52 personelin katılımıyla ve 8 hafta süren büyük mücadelelere sahne oldu. 18 Temmuz Çarşamba günü oynanan heyecanlı bir final maçıyla sona eren turnuvanın ödüllerini şirketin Teknik İcra Kurulu Üyesi Salih Yavuz takdim etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geçen yıla oranla daha büyük bir ilgi gören turnuvanın şampiyonları Proje Mühendisi Oğulcan Torun ve Hortum Formlama bölümünden Vedat Narşap; ikincileri Hortum Kaynak bölümünden Serhat İnanır ve Gökmen Pekgöz; üçüncüleri ise Teknik Bakım departmanından Tarık Yeka ve Hortum Kaynak bölümünden Mahmut Şahin oldu. Ödül töreninden sonra şampiyon olan takımı adına konuşan Oğulcan Torun, futbola ve langırta büyük bir ilgi duyduğunu, takım arkadaşıyla Ayvaz’ın sosyal tesislerindeki maçlarda tanıştığını söyledi. “Vedat ustayla önce rakip, sonra dost olduk” diyen Torun, “Böylesi güzel dostluklara vesile olan bu organizasyonu bize sundukları için şirket yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Başından beri heyecanlı ve keyifli bir turnuva oldu. Takım arkadaşımla grup maçlarından rahat çıktık fakat çeyrek final ve yarı final maçları gerçekten çekişmeli oldu. Birçok çalışanın ilgiyle seyrettiği, rakip takımın favori olarak görüldüğü final maçı ise yüksek seviyede bir mücadeleye sahne oldu. Rakibimiz çok hızlıydı, bizse tempoyu düşük tutarak teknik avantajımızı sergileme fırsatı bulduk. Maçın sonunda aldığımız güzel hediyeler de yıllık izin öncesinde bizi çok mutlu etti” diyerek duygularını dile getirdi.

Ödül töreninin ardından konuşan Ayvaz Teknik İcra Kurulu Üyesi Salih Yavuz, çalışanlar arasında gerçekleştirilen bu tür motivasyon faaliyetlerinin yeni sezonda da devam edeceği bilgisini verdi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku