Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Mostra Convegno Fuarı’nda Yeni Ürünleriyle Öne Çıktı

Ayvaz, Mostra Convegno Fuarı’nda Yeni Ürünleriyle Öne Çıktı

  • 13.04.2018
  • 3462 Okunma

Ayvaz, 13-16 Mart tarihleri arasında bu sene 41’incisi düzenlenen Mostra Convegno Expocomfort fuarına katılarak farklı sektörlerde kullanılan yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Mekanik tesisat sektörüne sunduğu üstün çözümlerle 95 ülkeye ihracat yapan Ayvaz, sektörün uluslararası anlamda ön plandaki organizasyonlardan biri olan Mostra Convegno Expocomfort’ta bu sene de yerini aldı. Bu fuara yaklaşık 20 yıldır kesintisiz olarak katılım gösteren Ayvaz’ı İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, Dış Satış Müdürü Yeşim Saraç ve uluslararası bölge müdürleri temsil etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşim Saraç, kısa adı MCE olan fuarın HVAC sektöründe Avrupa’daki en önemli  2 fuardan biri olduğunu ve dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden ziyaretçi aldığını belirtti. Ayvaz’ın bu organizasyona prestij amacıyla katılım gösterdiğini söyleyen Saraç “Mostra Convegno sayesinde hem markamızı uluslararası anlamda ön planda tutuyoruz hem de mevcut müşterilerimizle bir araya geliyoruz. Ürün gamına eklediğimiz yeni ürünlerimizi ve çözümlerimizi yeni müşterilerle de paylaşma fırsatı buluyoruz. Bu sene firma olarak esnek metal hortum, kondenstop ve yangın ürünlerimizi ön planda tuttuk; buhar ve yangın üzerine paket sistemlerimizi tanıttık” dedi.

1948 yılında kurulan Ayvaz’ın bu yıl 70. yılını kutladığını dile getiren Saraç, MCE fuarında gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını ve iki yılda bir düzenlenen bu organizasyonda yeniden yer alacaklarını sözlerine ekledi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku