Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Mekanik Tesisat Sektörünün İlk Resmi Onaylı Ar-Ge Merkezini Açtı

Ayvaz, Mekanik Tesisat Sektörünün İlk Resmi Onaylı Ar-Ge Merkezini Açtı

  • 21.02.2018
  • 4811 Okunma

Türkiye tesisat sektörü tarihine adını sürekli “ilk”lerle yazdıran Ayvaz, kuruluşunun 70. yılında kendi alanının “ilk”, Türkiye’nin ise 798. resmi onaylı Ar-Ge merkezini açtı.

70 yıl önce küçük bir imalathaneyken bugün Türkiye tesisat sektörünün öncü firması haline gelen Ayvaz, Hadımköy’deki ana imalat fabrikasında 400 m2 ayrılmış alan üzerinde Ar-Ge merkezi kurdu. Ayvaz Teknik İcra Kurulu Üyesi Salih Yavuz ve çalışma arkadaşlarının uzun süredir büyük emek verdikleri merkez geçtiğimiz günlerde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Faaliyetlerinin Desteklenmesi Kanunu’nun gereklerinin hepsini sağladığı tespiti ile onaylandığı ve Türkiye’nin 798. Ar-Ge Merkezi oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Ayvaz Teknik İcra Kurulu Üyesi Salih Yavuz, 70 yıllık Ayvaz tarihinden gelen sektörde “ilk”leri gerçekleştirme felsefesinden güç olarak Türkiye tesisat sektörünün ilk Ar-Ge Merkezi’ni faaliyete geçirmekten dolayı gururlu olduklarını söyledi. Şimdilik 20 kişiden oluşan yüksek nitelikli Ar-Ge merkezinde katma değeri yüksek ürünler ve prosesler geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Yavuz, ithal ürünlere alternatif olacak üstün özelliklere sahip milli muadiller üzerinde de çalışacaklarını kaydetti. Yavuz, bu teknolojik atılımla müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürünler üzerinde sürekli iyileştirmeler ve geliştirmeler yapma konusunda da fark yaratacaklarının altını çizdi. “En iyi kalitede ürünlerin dünyada kabul edilmiş yasal şartlara, standartlara ve müşteri taleplerine uygun olarak tasarlanması, üretilmesi ve yurt içi/yurt dışı piyasalara kaliteden ödün vermeden sunulması konusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 70 yıllık deneyimle elde ettiğimiz teknik bilgi birikimimizi, Ar-Ge merkezimizde inovasyona dönüştüreceğiz” diye sözlerini noktaladı. 

Ayvaz AR-Ge Merkezi

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku