Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

'2. Tesisat Buluşması' Semineri Ankara’da Yapıldı

'2. Tesisat Buluşması' Semineri Ankara’da Yapıldı

  • 14.04.2011
  • 8526 Okunma

İlki 11 Şubat tarihinde İstanbul'da düzenlenen ve bundan sonra gelenekselleşmesi amaçlanan 'Tesisat Buluşması' seminerlerinin ikinci ayağı, 1 Nisan tarihinde Rixos Grand Ankara Hotel'de yapıldı. Seminere Ankara ve çevre illerden toplam 250 kişi katıldı.

İlki 11 Şubat tarihinde İstanbul'da düzenlenen ve bundan sonra gelenekselleşmesi amaçlanan 'Tesisat Buluşması' seminerlerinin ikinci ayağı, 1 Nisan tarihinde Rixos Grand Ankara Hotel'de yapıldı. Ayvaz'ın, üretimindeki son gelişmeleri paylaşmak ve sektörel etkileşimi artırmak amacıyla düzenlediği '2. Tesisat Buluşması' seminerine Ankara ve çevre illerden toplam 250 kişi katıldı.

2. Tesisat Buluşması'ndan bir kare

Türkiye'deki ve yurt dışındaki projelere imza atan sektör duayenleri, kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet veren çalışanlar, akademisyenler ve mekanik tesisat firmalarının yoğun ilgi gösterdiği seminer, saat 17.30'daki karşılama kokteyli ile başladı.

Yarım saatlik kokteylden sonra tüm katılımcılar seminer salonuna geçerek açılış konuşmasını ve genel tanıtım sunumunu dinledi. Yapılan sunumda, Türkiye'de 2005 yılından itibaren AVM, otel, konut, rezidans, üniversite ve hastane yatırımlarının hız kazandığına dikkat çekilirken, Ayvaz'ın bu dönemde kondens toplayıcılar, boru konnektörleri, EN 14800 doğalgaz bağlantı hortumları, şamandıralı ve gözetleme camlı kondenstoplar, kardan mafsallı ve limit rotlu dilatasyon kompansatörleri, sprinkler hortum ve bağlantı setleri, Omegaflex'ler ve dinamik balans vanaları üretmeye başladığının altı çizildi.

Sunumda Ayvaz'ın yurt içinde 10 bölge müdürlüğü, yurt dışında ise 252 distribütörlük ile 80 ülkeye ihracat yaptığı belirtilirken, zengin satış ağı sayesinde dünyanın hemen her köşesinde ürünlerine alıcı bulabildiği vurgulandı.

Ayvaz A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Dedeoğlu ve Ankara Bölge Müdürü Abdullah Tandoğan'ın da izleyici olarak bulunduğu seminerde, İTü Makine Fakültesi'nden Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve Prof. Dr. Haluk Karadoğan da sunumlarıyla yer aldı.

Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, 'Ateş, İnsan ve Yangın' adı altında gerçekleştirdiği 45 dakikalık sunumda, 'ateş' ve 'insan' olgusunun tarihsel gelişimini izleyicilerle keyifli bir dille paylaştı. 15 dakikalık kahve molasının ardından kürsüdeki yerini alan Prof. Dr. Haluk Karadoğan ise 'Tesisatta Balans Vanaları' sunumunda, balans vanalarının gerekliliği ve önemi ile ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı.

2. Tesisat Buluşması

Seminer, sektörel sohbetlerle geçen keyifli bir akşam yemeği ile son buldu.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku