Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Online Avantajlı Alışverişi Ayağınıza Getiriyor

Ayvaz Online Avantajlı Alışverişi Ayağınıza Getiriyor

  • 25.04.2017
  • 4187 Okunma

Ayvaz Online avantajlı alışveriş sunmaya devam ediyor; %50’ye varan indirimlere ek olarak peşin fiyatına 4 taksit ve ücretsiz kargo ile alışveriş imkanı sunuyor.

Tesisat sektörünün öncü firmalarından Ayvaz, e-ticaret sitesi Ayvaz Online’da her ay belirli bir ürün grubunda yüzde elliye varan indirim sunuyor. Ocak ayında sprinkler bağlantı hortumlarında %40 indirimle başlayan, Şubat ve Mart aylarında doğal gaz bağlantı hortumlarındaki %30 indirimle devam eden kampanyalar; her ay farklı bir ürünle devam ediyor.

Ayvaz Online e-ticaret sitesi, kompansatörlerden esnek metal hortumlara, kondenstoplardan yangın ürünlerine uzanan Ayvaz’ın tüm ürün gamını son tüketicilerle buluşturuyor. Site, Türkiye’nin dört bir yanından özellikle düşük miktarlarda alım yapmak isteyen kullanıcılar için hızlı, kolay, güvenli ve taksitli alışveriş imkanı sunarak sektörde uzun süredir adından söz ettiriyor. Kullanıcılara oturdukları yerden, telefon trafiği yaşamadan, internete bağlı herhangi bir cihazdan kolayca alışveriş yapma imkanı sunan Ayvaz Online, adedi ve tutarı ne olursa olsun tüm ürünlerde Türkiye’nin her tarafına ücretsiz kargo avantajı sunuyor. Müşterilerin kredi kartıyla alışveriş sürecini maksimum güvenlikte gerçekleştirmesi için 128 bit SSL güvenlik sertifikasına sahip olan e-ticaret sitesi, kredi kartına vade farksız 4 taksit avantajının yanı sıra havale ile ödeme seçeneği de sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, Ayvaz Online ile sektörde yepyeni bir sayfa açtıklarını ve şirket olarak dijital mecrada da ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Ayvaz’ın kurumsal web sitesindeki ürünler ile e-ticaret sitesinin entegre olarak çalıştığını belirten Alpagut, “Ayvaz Online ile son kullanıcıları hedefliyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, son kullanıcıların Ayvaz kalitesini uygun fiyat ve şartlarla sahip olmasını istiyoruz. Eylül ayında güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan solar bağlantı hortumlarımızda indirim yaptık. Bu ay ise sprinkler bağlantı hortumlarımızı öne çıkarıyoruz” dedi.

“Dünya hızla değişiyor ve bu hızı yakalayamayanlar geride kalıyor. Biz şirket olarak her zaman olduğu gibi bugün de geleceğin peşinden gidiyoruz. Kullanıcı odaklı, erişilebilir ve pratik çözümlerle dijital mecrayı maksimum derecede kullanmaya çalışıyoruz. Ayvaz Online ile oyunun kurallarını değiştiriyoruz. Türkiye’nin en ücra köşesindeki vatandaşlarımızın da oturdukları yerden, kolayca ve hızlıca Ayvaz kalitesine sahip olmalarını istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku