Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz'ın Kahire'de Gerçekleştirdiği Buhar Seminerine Büyük İlgi Gösterildi

Ayvaz'ın Kahire'de Gerçekleştirdiği Buhar Seminerine Büyük İlgi Gösterildi

  • 8.02.2017
  • 5605 Okunma

Ayvaz'ın Ocak ayında Mısır’ın başkenti Kahire’de gerçekleştirdiği eğitim seminerine Mısır’ın farklı şehirlerinden ve farklı sektörlerden 145 profesyonel katıldı.

Sektörün öncü firmalarından Ayvaz, Ocak ayında Mısır’ın başkenti Kahire’de geniş katılımlı bir buhar eğitimi organize etti. Ayvaz Bölge Müdürü Hayrettin Tavukçu ve Endüstriyel Ürünler Müdürü Serdar Ocaktan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen eğitime Mısır’ın farklı şehirlerinden ve farklı sektörlerden 145 profesyonel katıldı.

“Globally Local” sloganıyla ve dünyanın yerel markası haline gelme vizyonuyla hareket eden Ayvaz, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da eğitim faaliyetlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Firma; son dönemde odaklandığı ülkelerden biri olan Mısır’da bulunan bayi, projeci ve müşterileriyle bir araya gelerek buhar sistemlerinin verimli çalışmasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Kahire’nin önde gelen otellerinden birinde organize edilen ve tam gün süren eğitimde; buhar ekipmanları, buhar ekipman seçimi, buhar tesisatı dizaynı ve enerji geri kazanım sistemleri konularına ağırlık verildi.

Kahire Üniversitesi’nden Prof. Abdel-Hafez Hassanein’ın açılış konuşmasıyla saat 09.00’da başlayan organizasyon, Ayvaz Bölge Müdürü Hayrettin Tavukçu’nun genel tanıtım sunumuyla devam etti. Yurt içi eğitim organizasyonlarında da sıkça görev alan Endüstriyel Ürünler Müdürü Serdar Ocaktan’ın kürsüyü almasıyla devam eden ve tüm gün boyunca süren eğitim katılımcılardan tam not aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, iş birliği halinde oldukları tüm kişi ve kurumların eğitimine önem verdiklerini; bu nedenle yurt dışındaki eğitim faaliyetlerinin de yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Endüstriyel alanda gelişmiş bir şehir olduğu için bu eğitimi Kahire’de düzenleme kararı aldıklarını söyleyen Alpagut, bölgenin diğer önde gelen şehirlerinde de benzer organizasyonlar düzenleyecekleri bilgisini verdi. Küresel bir marka olma hedefiyle yolda olduklarını dile getiren Başkan, “Ayvaz olarak yurt içindeki başarılarımızla yetinmiyor, bayrağımızı dünyanın 95 ülkesinde gururla dalgalandırıyoruz. Kompansatörlerden esnek metal hortumlara, kondenstoplardan yangın ürünlerine uzanan geniş ürün gamımızla çok farklı sektörlere üstün çözümler sunuyoruz. Yüksek kaliteli ürünlerimiz, sektördeki tecrübemiz ve deneyimli ekibimiz sayesinde bu yıl da başarı grafiğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku