Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz ve Emo Ayvaz: Yatırımlarımızı Artırmaya Devam Ediyoruz

Ayvaz ve Emo Ayvaz: Yatırımlarımızı Artırmaya Devam Ediyoruz

  • 13.06.2016
  • 9676 Okunma

Tesisat sektörünün öncü markası Ayvaz ve yüksek riskli alanların yangın güvenliği konusunda uzman Emo Ayvaz, 2016 yılında da yatırımlarını artırmaya devam ettiklerini bildirdiler.

Tesisat sektörünün köklü firmalarından Ayvaz, Mayıs ayında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISK SODEX 2016 fuarına katılarak yeni ürün ve sistemlerini ziyaretçilerine aktarma fırsatı bulmuştu. Dört gün süren fuar boyunca yerli ve yabancı yüzlerce ziyaretçiyi standında ağırlayan şirket, kompansatörlerden yalıtım ceketlerine kadar uzanan yeni ürünleriyle fuarın odağı olmuştu. ISK SODEX’in uluslararası anlamda bir öneme sahip olduğunu belirten Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, fuar sonrasında yaptığı açıklamada; kompansatörler, esnek metal hortumlar, seviye kontrol cihazları, kondenstoplar, vanalar, yangın ve yalıtım ürünlerinden oluşan zengin bir ürün gamını fuarda sergilediklerini belirtti.

Fuarda özellikle Ayvaz Yangın Ürünleri ve Ari Armaturen ürünlerinin öne çıktığını dile getiren Alpagut, “Yangın ürünleri konusunda atılım yapmaya devam ediyoruz. Bu ürün grubuna son olarak izlenebilir kelebek vana, test drenaj vanası, akış ölçer ve yangın dolaplarını dahil ettik. Vana ve bağlantı ekipmanlarımızın tamamını FM onaylı ve UL listeli olarak sektöre sunuyoruz. Ayvaz, Yangın Ürünleri konusunda eksiksiz ürün gamına sahip bir şirket” diyerek genişleyen ürün gamına vurgu yaptı.

Dış ticaretteki yeni sloganımız: “Globally local”

Ayvaz’ın sürekli olarak geleceğe yatırım yapmayı görev edindiğini söyleyen Serhan Alpagut “Artık sadece Türkiye’de üreten ve dünyanın dört bir yanına ihracat yapan bir firma olmanın çok ötesindeyiz. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve attığımız yenilikçi adımlar sayesinde Ayvaz markasını küresel anlamda farklı bir noktaya taşıdık. Yeni sloganımız: Globally local. Yani küresel anlamda yerel.

Peki “globally local” ne demek? “Globally local”, uluslararası anlamda tanınan bir markanın ürün ve hizmetlerini farklı ülkelere sunarken “yerel bir marka” gibi davranabilmesi demek. Dünyanın büyük pazarları için “yerinde üretim” yapmak demek. Biz artık Avrupa pazarı için Bulgaristan ve Polonya’da, Rusya ve Çin’den gelen talepler içinse yine o ülkelerde kurduğumuz fabrikalarımızda üretim yapıyoruz. Bunun yanı sıra; Rusya, Ukrayna, İtalya, Almanya, Suudi Arabistan, Dubai, Polonya, Çin ve Kazakistan’da ise bölge ofislerimiz ve depolarımızla satış organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz” diyen Alpagut, “Geçen yılı hedeflerimizin de üzerinde, gayet başarılı kapattık. 2016 yılında yurt içi ve yurt dışında yine yüksek hedeflerimiz var ve bu hedeflere erişmek adına emin adımlarla yürüyoruz. Biz iyi bir takımız ve ben tüm ekibimize güveniyorum” dedi.

Fuarların büyük-küçük tüm şirketler için yepyeni fırsatlar ve iş birlikleri doğurduğuna inandığını dile getiren İcra Kurulu Başkanı, “Fuarlar, mevcut ve potansiyel birçok müşterilerinize bir araya geldiğiniz yegane yerler. Şirketimizi ve ülkemizi temsil etmek için yurt dışında her yıl yirmiden fazla fuara katılıyoruz. Ayvaz olarak Türkiye’de üretiyor, 94 ülkeye satıyoruz. Başarılı ihracat çalışmalarımızın arkasında fuarların itici gücünün olduğunu biliyoruz” dedi.

Emo Ayvaz sıfır hata prensibiyle yola devam ediyor

Yüksek riskli endüstriyel tesislerin yangın algılama ve söndürme sistemlerinde uzman Emo Ayvaz da ISK SODEX fuarındaki standında yeni ürün ve sistemlerini misafirlerine anlattı. Gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında yüzlerce endüstriyel kuruluşa ve enerji tesisine hizmet veren şirketin Genel Müdürü Hatice Zehra Tonyalı, organizasyonun ardından yaptığı açıklamada; enerji, lojistik, ulaşım, gaz ve petrokimya gibi yüksek güvenlik seviyesinde yangın algılama ve söndürme sistemlerine ihtiyaç duyan firmalar için önemli bir çözüm ortağı olduklarını belirtti.

Hatice Zehra Tonyalı

Bunun yanı sıra, periyodik bakımlar da yaptıklarını dile getiren Tonyalı; “2015 yılında vizyonumuzu tazeledik ve büyük bir atak gerçekleştirdik. Dünya kalitesinde iş yapmak, müşterilerimize optimum maliyetlerle çözüm sunmak için yönetim yapımızı yeniledik, uzman kadromuzu genişlettik, iş süreçlerimizi daha yüksek kalite ve verim sağlayacak şekilde yeniden düzenledik. Bu çalışmaların sonucunu da kısa sürede aldık. Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından yeni müşteriler kazandık. Uzun süredir iş yaptığımız müşterilerimizin yeni projelerini de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Ciromuz bir senede iki katına çıktı, ürün ve hizmet gamımız genişledi” diyerek şirketlerindeki gelişmelerin altını çizdi.

Yangın algılama ve söndürme sistemlerinde “başından sonuna” hizmet verdiklerini dile getiren Genel Müdür, “Projelendirme, keşif, malzeme temini, montaj, süpervizyon ve devreye alma gibi tüm aşamalarda hizmet vermemizin yanı sıra bakım ve onarım gibi satış sonrası hizmetleri de sağlıyoruz. Bu hizmetleri tecrübeli ve sertifikalı teknik kadromuz ile yapıyoruz. Standartlardan ödün vermeden çözüm üretebilen ve uyguladığımız yangın söndürme sistemlerinde “sıfır hata” prensibi sektörde yerini sağlamlaştırmış bir firmayız” dedi. Yangın sektörünün en üst düzeyde güvenlik standartlarına sahip olması gerektiğini söyleyen Tonyalı, “Emo Ayvaz olarak yurt dışı proje çalışmalarından kazandığımız tecrübemizi, yurt içi projelerimize de yansıtıyoruz. Bu sayede yüksek standartlarda hizmet verebiliyoruz” dedi ve kalite konusunda çıtayı hep yükselttiklerini sözlerine ekledi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku