Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz'ın Antalya MMO İş Birliği İle Düzenlediği Seminer Büyük İlgi Gördü

Ayvaz'ın Antalya MMO İş Birliği İle Düzenlediği Seminer Büyük İlgi Gördü

  • 7.03.2016
  • 8368 Okunma

Ülke çapında düzenlediği seminerler dizisine bir yenisini daha ekleyen Ayvaz, Antalya MMO iş birliği ile iki gün süren ve 150 kişinin katıldığı bir eğitim gerçekleştirdi. 

Meslek içi eğitimlere büyük önem veren Ayvaz, ülke çapında düzenlediği seminer dizisine bir yenisini daha ekledi. Antalya MMO iş birliği ile MMO Antalya Şube Toplantı Salonu’nda iki gün süren bir eğitim gerçekleştiren şirket, “Buhar Cihazları ve Tesisatları” ve “Otel ve Hastanelerde Sprinkler Tesisatı ve Alınması Gerekli Yangın Tedbirleri” başlıklı sunumlarıyla dikkat çekti. Ayvaz A.Ş. Yangın Ürünleri Müdürü Ahmet Kahraman, Endüstriyel Ürünler Müdürü Serdar Ocaktan ve Ayvaz Enerji Geri Kazanım Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Tarık Güner’in konuşmacı olarak yer aldığı seminerlere Antalya ve civar illerden 150 kişi katıldı.

Projeciler, taahhütçüler, kontrolörler, satış firmaları ve kamu kurumlarından katılımcıların yoğunluklu olarak yer aldığı seminerin ilk gününde söz alan Ahmet Kahraman; otel ve hastanelerde kurulacak sprinkler tesisatlarının önemini ve sahip olması gereken özelliklerini anlattı. Yangın söndürme ve korunma sistemi ekipmanlarıyla ilgili teknik bilgileri de katılımcılarla paylaşan Kahraman, depreme karşı tesisatı koruma yöntemlerine de değindiğini dile getirdi. Yangın konusunda farklı yapılar için farklı çözümler üretmek gerektirdiğini belirten Ahmet Kahraman “Yangın alanında kullanacağınız ürünlerin test ve onayları önemli ama güvenliğiniz için maalesef yeterli değil. Bu nedenle bu sistemlerin doğru tasarlanması, doğru ürünlerin seçilmesi, devreye alma ve bakımlarının uzman kişiler tarafından yapılması öne çıkıyor. Biz ülke çapında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimler ile yangın konusundaki yanlış algıyı değiştirmeyi ve sektör üyelerinin bilinçlenmesini amaçlıyoruz. Çünkü yangınlar sadece firmalara değil, ekonomimize ve aslında tüm ülkemize zarar veriyor” dedi.

Eğitimin ikinci gününde söz alan Ayvaz A.Ş. Endüstriyel Ürünler Müdürü Serdar Ocaktan ve Ayvaz Enerji Geri Kazanım Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Tarık Güner, buhar cihazları ve tesisatları konulu eğitimleriyle katılımcıları bilgilendirdiler. “Buhar ve Buhar Kazanı Emniyeti” ile “Buhar Tesisatı Dizaynı ve Ekipman Seçimleri” başlıkları altında sunumlar gerçekleştiren Tarık Güner, Ayvaz’ın ürün gamında yer alan kondenstopların özelliklerini, avantajlarını ve kondenstop seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. Tarık Güner, enerji tasarruf ve geri kazanım sistemleriyle ilgili önemli bilgileri katılımcılarla paylaştı ve katılımcıların sorularına cevaplar vererek eğitimi tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku