Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Online, Tesisat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Ayvaz Online, Tesisat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

  • 12.08.2014
  • 9414 Okunma

Ayvaz, dijital mecrada gerçekleştirdiği atılımlara bir yenisini daha ekledi. Şirket “Ayvaz Online” adını verdiği e-ticaret sitesi ile fiyat listesinde yer alan tüm ürünleri kredi kartına taksit özelliğiyle satışa sunmaya başladı.

Tesisat sektörünün öncü firmalarından Ayvaz, dijital mecrada gerçekleştirdiği atılımlara bir yenisini daha ekledi. Şirket Ayvaz Online adını verdiği e-ticaret sitesi ile fiyat listesinde yer alan tüm ürünleri kredi kartına taksit özelliğiyle satışa sunmaya başladı.

Ayvaz, geçtiğimiz yıl test edilen ve bugünlerde tam kapasite olarak hizmet vermeye başlayan “Ayvaz Online” e-ticaret sitesi ile kompansatörlerden esnek metal hortumlara, kondenstoplardan yangın ürünlerine uzanan tüm ürün gamını son tüketicilerle buluşturuyor. “Ayvaz Online” Türkiye’nin dört bir yanından özellikle düşük miktarlarda alım yapmak isteyen kullanıcılar için hızlı, kolay, güvenli ve taksitli alışveriş imkanı sunarak sektörde kısa zamanda fark yaratmayı hedefliyor.

Ayvaz Online e-ticaret sitesini ziyaret etmek için tıklayın!

Ayvaz Online Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın!

Kullanıcılara oturdukları yerden, telefon trafiği yaşamadan, internete bağlı herhangi bir cihazdan kolayca alışveriş yapma imkanı sunan Ayvaz Online, adedi ve tutarı ne olursa olsun tüm ürünlerde Türkiye’nin her tarafına ücretsiz kargo avantajı sunuyor. Müşterilerin kredi kartıyla alışveriş sürecini maksimum güvenlikte gerçekleştirmesi için 128 bit SSL güvenlik sertifikasına sahip olan e-ticaret sitesi, kredi kartına vade farksız 4 taksit avantajının yanı sıra havale ile ödeme seçeneği de sunuyor.

Ayvaz Online

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, Ayvaz Online ile sektörde yepyeni bir sayfa açtıklarını ve şirket olarak dijital mecrada da ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Ayvaz’ın kurumsal web sitesindeki ürünler ile e-ticaret sitesini entegre edeceklerini belirten Alpagut, “Dünya hızla değişiyor ve bu hızı yakalayamayanlar geride kalıyor. Biz şirket olarak her zaman olduğu gibi bugün de geleceğin peşinden gidiyoruz. Kullanıcı odaklı, erişilebilir ve pratik çözümlerle dijital mecrayı maksimum derecede kullanmayı hedefliyoruz. Ayvaz Online ile oyunun kurallarını değiştiriyoruz.

Türkiye’nin en ücra köşesindeki vatandaşlarımızın da oturdukları yerden, kolayca ve hızlıca Ayvaz kalitesine sahip olmalarını istiyoruz. Sektörün en geniş bayi ağına sahip şirketi olarak bu hızlı servisi bayilerimiz aracılığıyla gerçekleştirmek için gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu ağı en iyi şekilde kullanmak adına ERP sistemi web stok hizmeti ve bayi stoklarının entegre hale gelmesi sürecini başlatıyoruz. Bu sayede interaktif, hızlı ve ekonomik bir çözüm geliştirmiş olacağız” dedi.

Önümüzdeki yıldan itibaren basılı fiyat listelerinden e-ticaret sitesine bağlantı kurmayı düşündüklerini söyleyen Alpagut, “Sitenin açıldığı günden beri gördüğümüz ilgiden memnunuz. TS-EN 14800 standardındaki N-GAS doğal gaz bağlantı hortumlarımız ve Indoor-flex adını verdiğimiz bina içi doğal gaz tesisat hortumlarımız şu an en çok ilgi gören ürünlerimiz arasında başı çekiyor. Önümüzdeki süreçte devreye alacağımız puan sistemi ve sürpriz kampanyalar sayesinde Ayvaz Online’ın çok daha büyük bir ilgi görmesini bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku