Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Indoor-flex Doğal Gaz Tesisat Hortumunu Ankara'da Tanıttı

Ayvaz, Indoor-flex Doğal Gaz Tesisat Hortumunu Ankara'da Tanıttı

  • 8.08.2014
  • 13241 Okunma

Ayvaz, rijit boruya alternatif olarak geliştirdiği Indoor-flex Bina İçi Doğal Gaz Tesisat Hortumunu Ankara’da düzenlediği seminerde uygulamacılara tanıttı.

Ayvaz, rijit boruya alternatif olarak geliştirdiği Indoor-flex Bina İçi Doğal Gaz Tesisat Hortumunu Ankara’da düzenlediği seminerde uygulamacılara tanıttı.

Bina içi doğal gaz tesisatlarında rijit boruya alternatif olarak “fleks” yani esnek metal hortum kullanımına imkan tanınmasıyla birlikte öne çıkan Ayvaz Indoor-flex doğal gaz tesisat hortumu, 4 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleştirilen seminerde uygulayıcı kişilere tanıtıldı. TS EN 15266 standardının, Indoor-flex sisteminin ve avantajlarının anlatıldığı; ayrıca katılımcılara uygulama yapma şansının da verildiği seminere Ankara ve çevre illerden yaklaşık iki yüz kişi katılım gösterdi. Eğitimin sonunda isteyen katılımcılara sertifika verilen organizasyon, canlı müzik eşliğindeki akşam yemeği ile son buldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ayvaz A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serhan Alpagut, “Geleneksel rijit borularla daire içi doğal gaz tesisatı kurmak; zaman, işçilik ve maliyet açısından gerçekten büyük bir iş. Ayrıca bu sistemler, Türkiye gibi deprem kuşağında yer alan ülkelerde pek güvenli değil. Esnek bir yapıya sahip olmadıkları için, herhangi bir depremde gaz sızıntısına neden olabilir. Japonya ve Amerika tam 30 yıldır rijit boruya alternatif olarak fleks hortum kullanıyor. Ülkemizde de artık bu avantajlı sistem mevcut” dedi. Sistemin yaklaşık 4 yıldır Avrupa’da da kullanıldığını söyleyen Alpagut, Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum Üreticileri Birliği üyesi tek Türk şirketi olan Ayvaz’ın bu ülkelere de başarılı satışlar gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Indoor-flex Ankara seminer

Ayvaz’ın komple paslanmaz çelik malzeme kullanarak, Avrupa Standardı TS EN 15266’ya uygun olarak ürettiği Indoor-flex sistemi ile bina içi doğal gaz tesisatında yeni bir devrin açıldığını söyleyen Alpagut, “Indoor-flex sistemi, rijit boruya oranla çok hafif ve ergonomik. Tek bir kişinin kolayca taşıyabileceği kangal veya makara formundaki hortum ve basit aparatlardan oluşan sistem, depolamada ve nakliyede kolaylık sunuyor. Indoor-flex sayesinde daire içi doğal gaz tesisatı, geleneksel sistemlere oranla çok daha hızlı ve pratik şekilde yapılabiliyor. Yani zamandan ve işçilikten büyük tasarruf sağlarsınız. Ayrıca Indoor-flex sistemi basit kesme ve sıyırma aparatları kullanılarak kolayca uygulanabilecek bir çözüm. Ölçme, kesme, diş çekme, boru sabitleme gibi yoğun iş gücü gerektiren konularda da büyük avantajlar sunuyor” diyerek sistemin avantajlarını sıraladı.

Sistemin ayrıca hortumları gizleyen kanallar sayesinde dekoratif de olduğunu sözlerine ekleyen Alpagut, Ayvaz’ın Indoor-flex eğitimlerinin ülke çapında artarak devam edeceğini belirtti.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku