Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Aspen Aerogels Firmasının Türkiye Distribütörü Oldu

Ayvaz, Aspen Aerogels Firmasının Türkiye Distribütörü Oldu

  • 9.02.2011
  • 12262 Okunma

Ayvaz, dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden olan aerojeli endüstriyel uygulamalarda ve yapı sektöründe kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörü oldu.

Ayvaz, dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden olan aerojeli endüstriyel uygulamalarda ve yapı sektöründe kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörü oldu.

Dünyanın en hafif katı maddesi ve en iyi yalıtım malzemelerinden biri olarak Guinness rekorlar kitabına giren aerojeli, endüstriyel uygulamalardaki ve yapı sektöründeki yalıtım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için geliştiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörü Ayvaz oldu.

Anlaşma çerçevesinde firmanın geliştirmiş olduğu tüm yalıtım ürünlerini Türkiye pazarına sunmaya başlayan Ayvaz, ürünün eşsiz yalıtım yeteneğinin özellikle yapı sektöründeki önemine dikkat çekmek için 24 Ocak'ta İstanbul Avantgarde Hotel'de mimarlarla buluştu.

Aspen Aerogels Türkçe web sitesi ile tüketiciler bilgilendirilecek

Ayvaz, yalıtım sektöründe çığır açan Aerojel maddesi ile ilgili ülkemizdeki bilgi eksikliğinin önüne geçmek ve Aspen Aerogels ürünlerini, kullanım alanlarıyla birlikte detaylı şekilde hedef kitlelerle paylaşmak için Aspen Aerogels web sitesini Türkçe olarak yayın hayatına başlattı.

www.aspenaerogels.com.tr adresinde yayın hayatına başlayan site; aerojel ile ilgili teknik bilgileri, Aspen Aerogels ürünlerinin uygulama videolarını, yapı sektöründe ve endüstriyel anlamda ürün kullanım alanlarını detaylı şekilde tüketicilere aktarıyor. Ayrıca 'ürün Cetveli' sayfası sayesinde, site ziyaretçilerine, hangi koşullar için hangi ürünü seçmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme tablosu sunuluyor.

Aerojel nedir?

Aerojel, içerisindeki sıvı bileşeni hava ile değiştirilmiş olan silikon tabanlı katı maddelerdir. En gelişmiş fiberglas yalıtım malzemesinden 39 kat daha fazla yalıtım gücüne sahip olan aerojelin çok dayanıklı bir yapısı vardır.

Aerojel, bilinen köpüklerden ve diğer yalıtım maddelerinden çok daha üstün özelliklere sahiptir. öyle ki, oksijen kaynağıyla doğrudan verilen ateşi bile yalıtabilmektedir.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku