Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, Mostra Convegno Fuarında Yenilikçi Ürünleriyle Öne Çıktı

Ayvaz, Mostra Convegno Fuarında Yenilikçi Ürünleriyle Öne Çıktı

  • 9.04.2014
  • 9471 Okunma

Tesisat sektörünün öncüsü Ayvaz, 18-21 Mart 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen MCE Mostra Convegno Expocomfort fuarına katıldı. Avrupa’nın en büyük HVAC organizasyonlarından biri olan fuarda Ayvaz ürünleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Tesisat sektörünün öncüsü Ayvaz, 18-21 Mart 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen MCE Mostra Convegno Expocomfort fuarına katıldı. Avrupa’nın en büyük HVAC organizasyonlarından biri olan fuarda Ayvaz ürünleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Indoor-flex bina içi doğal gaz tesisat hortumları, N-Gas doğal gaz bağlantı hortumları, sprinkler bağlantı hortumları, U-flex / V-flex bağlantı elemanları ve kardan mafsallı kompansatörler ile öne çıkan Ayvaz, 72 metrekarelik standında yeni ürünlerini de ziyaretçilere sundu.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Ayvaz A.Ş. Dış Satış Müdürü Yeşim Saraç, şirket olarak iki yılda bir düzenlenen bu organizasyona uzun yıllardır katıldıklarını; mevcut müşterilerle ilişkileri tazelemenin yanı sıra yeni müşterileri yakalama fırsatı da bulduklarını söyledi. Şirketin bugün geldiği noktada hızla büyümeye devam ettiğini belirten Saraç “Ayvaz daima geleceğe bakarak büyümesini sürdürüyor. Bu doğrultuda yurt dışında Almanya, İtalya, Brezilya, İngiltere ve Ortadoğu’da yeni depo ve satış ofislerimizi oluşturuyor, yurt dışında daha da büyüyerek hak ettiğimiz yeri almak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Yurt dışındaki fuarların başarılı bir ihracat çalışması için vazgeçilmez olduğunu söyleyen Saraç, Ayvaz’ın 2013 yılında 86 ülkeye başarıyla imza attığı bilgisini verdi. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’nin (İMMİB) düzenlediği son “İhracatın Yıldızları” ödül töreninde yine 3.’lük ödülü aldıklarını belirten Müdür, dünyanın farklı noktalarından seçtikleri hedef ülkeler sayesinde son dönemde Avrupa’da yaşanan ekonomik krizden de pek etkilenmediklerini belirtti.

Şirketin 2003 yılından bugüne İstanbul Hadımköy’deki fabrikasında üretim yaptığını söyleyen Saraç, uluslararası arenada rekabet eden bir firma vizyonuna sahip olduklarını ve tek bir üretim merkezi yeterli gelmediği için yatırımları artırdıklarının altını çizdi. “2010 yılından itibaren Rusya’da, 2011’den itibaren de Bulgaristan’da esnek metal hortum üretimine başladık. Buralardaki fabrikalar, özellikle Rusya’dan gelen gaz hortumu taleplerini karşılıyor” diyen Dış Satış Müdürü, yılda ortalama 25-30 yurt dışı fuara katıldıklarını, bu organizasyonlarda Ayvaz’ın tüm ürün gruplarının büyük rağbet gördüğünü de sözlerine ekledi.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku