Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

12. Tesisat Buluşması Kahramanmaraş'ta Düzenlendi

12. Tesisat Buluşması Kahramanmaraş'ta Düzenlendi

  • 22.11.2013
  • 12159 Okunma

Ayvaz’ın geleneksel Tesisat Buluşması seminerlerinin on ikincisi 5 Kasım 2013 tarihinde, Kahramanmaraş Saffron Hotel’de toplam 100 sektör üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ayvaz’ın geleneksel Tesisat Buluşması seminerlerinin on ikincisi 5 Kasım 2013 tarihinde, Kahramanmaraş Saffron Hotel’de toplam 100 sektör üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bugüne kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Kocaeli gibi sanayisi gelişmiş şehirlerde düzenlenen seminere ağırlıklı olarak tekstil firmaları, kağıt fabrikaları, işçi sağlığı ve iş güvenliği uzmanlarının yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Organizasyonda İTÜ Makina Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve Ayvaz A.Ş. Satış Müdürü Süleyman Alço konuşmacı olarak kürsüyü aldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Ayvaz A.Ş. Satış Müdürü Süleyman Alço; şirketin tarihçesini, kalite politikasını, iç ve dış pazardaki başarılarını detaylı bir şekilde dinleyicilerle paylaştı. Kısa adı AEQ olan Avrupa Kompansatör ve Esnek Metal Hortum Üreticileri Birliği’ne üye olan ilk ve tek Türk şirketinin Ayvaz olduğunu da dile getiren Alço, şirketlerinin sektörde yine bir ilke imza attığını vurguladı.

Süleyman Alço, Ayvaz’ın ürün gamını, yeni ürünlerini ve şirketin bugün geldiği noktayı 45 dakika süren sunumuyla aktardı. Şirketin yurt içinde 10 bölge müdürlüğü ve 78 bayi ile hizmet çıtasını yükselttiğini belirten Satış Müdürü, yurt dışında ise geniş distribütörlük ağları sayesinde son bir yılda 86 ülkeye ihracat yaptıklarının altını çizdi. Dış pazarlardaki taleplere daha hızlı yanıt verebilmek için, 2010 yılında Rusya’da ve 2011 yılında Bulgaristan’da fabrikalar kurduklarını dile getiren Bölge Müdürü, “Üretim de yaptığımız bu iki ülkeye ek olarak; İtalya, Ukrayna, Irak ve Suudi Arabistan’da da bölge müdürlüklerimiz ve satış ofislerimiz var. Sektörümüzde küresel çapta güçlü bir marka olma yolunda büyük adımlar atıyoruz” dedi.

Ayvaz’ın ürün gamına her yıl en az iki yeni ürün eklendiğini söyleyen Bölge Müdürü, 2013 yılında Ayvaz ıslak alarm vanaları, TS-EN 14800 standardındaki doğal gaz bağlantı hortumu, boru konnektörü, kondens toplayıcı, Indoor-flex bina içi tesisat hortumu, yangın dolabı ve pistonlu vana gibi ürünlerin öne çıktığını dile getirdi.

Süleyman Alço’nun ardından sözü alan Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, "Yağmurlama (Sprinkler) Sistemleri Tasarım ve Uygulama Esasları" başlığı altında üç saatlik keyifli bir sunum yaptı. İTÜ Makine Fakültesi’nin değerli duayeni izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ve güncel olaylardan örnekler vererek zenginleştirdiği sunumunu soru-cevap şeklinde tamamladı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku