Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri'nin yeni web sitesi yayında!

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri'nin yeni web sitesi yayında!

  • 10.04.2013
  • 11022 Okunma

Endüstriyel yalıtım ürünlerinde dünyanın en iyi ürünlerini ülkemize kazandırmayı hedefleyen Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, yeni web sitesi ile ziyaretçilerinin karşısında!

Endüstriyel yalıtım ürünlerinde dünyanın en iyi ürünlerini ülkemize kazandırmayı hedefleyen Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, yeni web sitesi ile ziyaretçilerinin karşısında!

2011 yılında kurulan; Aspen Aerogels ve Venture Tape firmalarının Türkiye distribütörlüğünün yanı sıra, "endüstriyel enerji tasarrufu" başlığı altında raporlama ve uygulama konusunda da uzman bir çözüm ortağı olan Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, www.ayvazyalitim.com adresinde yayına başlayan sitesinde, aerojel kullanılarak üretilen yalıtım (izolasyon) malzemelerine, örnek olay çalışmalarına ve uygulamalara geniş yer ayırıyor.

Aspen Aerogels markasına ait sağlık ve güvenlik sertifikalarını da kullanıcılara sunan sitede, Vana Ceketi ve Tamir İzolasyonu başlıkları altında uygulama bilgileri de veriliyor. Şu an Beta olarak yayın yapan Ayvaz Yalıtım Teknolojileri sitesinin, her geçen gün daha da zenginleşecek içeriği sayesinde adeta bir "başvuru kaynağı" olmasının hedeflendiği belirtiliyor.

Sitede yer alan "Kurumsal" başlığında şirket şu sözlerle kendini tanımlıyor:

"Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, “çözümün ortağı olmak”  hedefi ile partner firmalarına ve müşterilerine satış öncesi ve sonrası teknik destek, ürün tedariği ve uygulaması başlıkları altında altında hizmet vermektedir. Hizmet prensibimiz, işletmeye en ucuz ve en verimli sistemi kurarak “maksimum düzeyde enerji verimliliğini" sağlamaktır.

Öncelikle, müşterilerin beklentileri doğrultusunda hareket edilerek genel termal ölçümleme yapılır. Ölçüm sonuçlarında, ısı kaybı ve muhtemel kazanç ile ilgili bilgiler müşteriye raporlanır. Bu aşamada geri dönüşü en kısa ve en uzun ömürlü çözüm önerilir."

 

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku