Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, 4. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı’na Katıldı

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, 4. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı’na Katıldı

  • 22.01.2013
  • 10141 Okunma

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden biri olarak kabul edilen aerojelin kullanıldığı ürünlerini tanıtmak için WOW Hotel Convention Center’da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı’na katıldı.

Ayvaz Yalıtım Teknolojileri, dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden biri olarak kabul edilen aerojelin kullanıldığı ürünlerini tanıtmak için 10-11 Ocak tarihlerinde WOW Hotel Convention Center’da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı’na katıldı.

Dünyanın en iyi yalıtım malzemelerinden olan aerojeli, endüstriyel uygulamalarda kullanıma uygun hale getiren Aspen Aerogels firmasının Türkiye distribütörü Ayvaz, 4. UEVF etkinliği süresince yeni ürünlerini ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu. Aspen Aerogels’in aşırı sıcak ve soğuk koşullarda üstün performans gösteren Pyrogel ve Cryogel yalıtım ürünlerini ziyaretçilere gösterme fırsatı bulan şirket, vana ceketi, boru ceketi, ön izolasyonlu boru ve esnek metal hortum ürünlerini de standında sergiledi.

Fuar süresince standa gelen ziyaretçilerle bire bir ilgilenen Ayvaz Yalıtım Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Tavukçuoğlu, aerojelin “en düşük ısı iletim katsayısına sahip olan yalıtım malzemesi” olduğunu belirtti. Tavukçuoğlu, distribütörü oldukları Amerikan Aspen Aerogels firmasının yalıtım ürünlerinin avantajlarıyla ilgili olarak şunları kaydetti. “Bu ürünler ekstrem koşullarda mükemmel performans sunan ürünler. Çok düşük ısıl iletim katsayısına sahip oldukları için, maksimum enerji korunumu sağlar. Rakiplerine göre çok daha ince, esnek ve uzun ömürlüdür. Bir önemli özelliği ise bu ürünlerin nefes aldığı halde hidrofobik olması, yani su tutmaması. Bu sayede ürünlerimizin kullanıldığı sistemlerde izole altı korozyon oluşmaz.”

Mustafa Tavukçuoğlu - Ayvaz Yalıtım

Nano gözenekli yapıdaki yalıtım ürünlerinin depolama, nakliye ve işçilik konularında da kullanıcıya fayda sağladığını söyleyen Tavukçuoğlu, “-270 ˚C’den 650 ˚C’ye kadar sıcak ve soğuk sistemlerde kullanılabilen bu ürünler, ince ve esnek yapılarından ötürü minimum yer kaybı sağlıyor.  Ayrıca tüm bu farkların yanında, ürünlerimizin yirmi yıl gibi çok uzun bir hizmet ömürleri de var” dedi.

Enerji Bakanı Ayvaz Yalıtım Teknolojileri standında

Fuarın ilk gününde Ayvaz Yalıtım Teknolojileri’nin standını ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, direkt aleve maruz kaldığı halde yalıtım gücünü kaybetmeyen 1 cm kalınlığındaki yalıtım malzemesini bizzat test ederek, ürünlerle ilgili bilgi aldı.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku