Tel: +902127710145
Online satış: Ayvazonline.com
Takip edin:

Haberler

Ayvaz'la ilgili gelişmeleri takip edin

Ayvaz, GÜNDER’in 20. Yıl Kutlamasında Yerini Aldı

Ayvaz, GÜNDER’in 20. Yıl Kutlamasında Yerini Aldı

  • 16.01.2013
  • 9334 Okunma

Enerji tasarrufu alanında fark yaratan ürünlere imza atan Ayvaz, GÜNDER’in Ankara’da düzenlediği “Türkiye’de Güneş Enerjisinin Kullanımı ve Gelişimi” konulu panelde katılımcı ve sponsor olarak yerini aldı.

Enerji tasarrufu alanında fark yaratan ürünlere imza atan Ayvaz, GÜNDER’in 20. yıl etkinlikleri çerçevesinde 19 Aralık tarihinde Ankara’da düzenlediği “Türkiye’de Güneş Enerjisinin Kullanımı ve Gelişimi” konulu panelde katılımcı ve sponsor olarak yerini aldı.

Kısa adı GÜNDER olan Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü’nün Rixos Grand Hotel’de gerçekleştirdiği organizasyona, yerli ve yabancı birçok akademisyen ve firma temsilcisi destek verdi.

Türkiye’de güneş elektriği ve ısıl uygulamalarının üniversite, sanayi ve kamu katılımında tüm yönleriyle ele alındığı bu özel buluşmada; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan, GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necdet Altuntop, Elektrik Piyasası Dairesi (EPDK) Başkanı Ahmet Ocak ve Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar da konuşmalarıyla yer aldı.

 Eş zamanlı iki oturum olarak gün boyunca süren panelin sonunda, katılımcılar için akşam yemeği düzenlendi. Yemekte konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ayvaz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Dedeoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

GÜNDER Hakkında

GÜNDER, güneş enerjisi ile ilgili konularda, bilim ve teknolojinin geliştirilmesi, araştırma ve geliştirmenin özendirilmesi, güneş enerjisinin yaygın kullanımının teşvik edilmesi, güneş enerjisi ile ilgili alanlarda bilgilenmenin ve farkındalığın artması, eğitimin özendirilmesi gibi konularda faaliyetlerini sürdürmektedir.

GÜNDER; kar amacı gütmeyen, kendini güneş enerjisi biliminin, teknolojisinin, kullanımının ve uygulamalarının gelişmesi için gerekenlerin yapılmasına adamış bir kuruluştur. Bu ilkelere ilgi duyan, bu doğrultunda faaliyette bulunmak isteyen veya faaliyetlere katkı sağlamak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar GÜNDER’e üye olabilirler.

GÖNDERİYİ PAYLAŞ:

SON HABERLERE GÖZ AT

Ayvaz Şubat 2024 Fiyat Listesi çıktı

Ayvaz 2024 Şubat Fiyat Listesi güncel fiyatlarla karşınızda.

Güncel fiyat listemiz online dergi formatında ve PDF olarak hizmet... Devamını oku

Ayvaz, “75 Yıldır Güçlü Bir Takımız” Mottosuyla Bayileriyle Kıbrıs’ta Bir Araya Geldi

Yüksek kaliteli ürünleri, sektöre ilkleri kazandırma felsefesi, uzman ekibi ve küresel vizyonuyla sektöründe ö... Devamını oku

Ayvaz ISK-SODEX 2023'te Yeni Ürün ve Çözümleriyle Karşınızda

Ayvaz, HVAC-R sektörünün Türkiye’deki en büyük ve prestijli fuarı olan ISK-SODEX 2023’te yerini alıyor. Yeni ürün, sistem ve ç&o... Devamını oku